Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie.
Sluit

Jaarnota energieleverancier

Jaarnota energieleverancier

Elk jaar ontvang je van de energieleverancier de jaarnota. Hierop kun je inzien hoeveel energie je op jaarbasis hebt verbruikt, wat hiervoor de kosten zijn en hoeveel je al hebt betaald door middel van het termijnbedrag.
De jaarnota bestaat uit de onderstaande componenten:


Voorbeelden van jaarnota’s van energieleveranciers

Om het extra ingewikkeld te maken, is de opbouw van de jaarnota bij elke leverancier anders. Bovendien staan er nogal wat termen en kostenposten op, die niet voor iedereen duidelijk zijn. Daarom hebben wij van zoveel mogelijk energieleveranciers voorbeelden van jaarnota’s verzameld. Zo kunnen wij je precies uitleggen hoe je een energienota moet lezen en wat de gebruikte termen betekenen.

Klik hieronder op jouw energieleverancier en bekijk direct de uitleg van de jaarrekening van je leverancier.

 

voorbeeldnota budgetenergie voorbeeldnota huismerkenergie
Jaarnota Qurrent  

 

PS Heb je een recente jaarnota van een leverancier? Dan ontvangen wij daar graag een kopie van! We gebruiken jouw nota dan als voorbeeld, waarbij we alle gebruikte termen op de nota uitleggen. Vanzelfsprekend verwijderen we eerst je persoonlijke gegevens, voordat we de nota op de website plaatsen. Mail jouw jaarnota naar klantenservice@consumind.nl.

Meer interessante pagina's: Vergelijk nu de energietarieven - Stappenplan energieaanbieders vergelijken - De goedkoopste energieleverancier kiezen via Consumind - Wanneer kunt u een nieuwe energieleverancier kiezen? 

Ga terug naar de energie homepage
Ga terug naar de Consumind homepage


 

Afbeelding: Jaarnota energieleverancier van Marcel Paschertz/ Shutterstock.com