Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie.
Sluit

Vergelijken via Consumind

Vergelijk nu uw energie en bespaar tot € 350,-

Vergelijken via Consumind

Ja, we kunnen ons wel experts in energie vergelijken noemen, hier op de klantenservice van Consumind. Alles over de prijzen inclusief btw, exclusief en de voorwaarden van de energieleveranciers; we kunnen je de oren van je hoofd praten met al onze kennis.

1
Inschrijven
2
Vergelijken
3
Besparen

Vergelijken via Consumind

90% van de Nederlanders betaalt te veel voor hun gas en stroom. Jij ook? Om jou als onze klant goed van dienst te kunnen zijn bij het maken van een overstap, vinden wij het belangrijk dat je een overwogen keuze kan maken. Dit kan alleen als je goed geïnformeerd en geadviseerd bent en daarom maken we moeilijke zaken omtrent je vaste lasten inzichtelijk. Bij Consumind helpen we je om keuzes te maken die bij jouw persoonlijke situatie, wensen en behoeften passen.

Besparen op je energierekening

Iedere maand kijken wij op de sites van de energieleveranciers naar welke prijzen ze aan nieuwe klanten bieden. Deze prijzen verzamelen wij en zetten in een gemakkelijk overzicht voor jou. Zo hoef jij niet al het ingewikkelde werk te doen. Je vult simpelweg je gegevens in, inclusief je energieverbruik. Vervolgens krijg je op basis van je verbruik gelijk te zien hoeveel je zou gaan betalen bij andere energieleveranciers. Zo kan je makkelijk een keuze voor een energieleverancier maken. Ook bieden we je gratis handige overzichten waarin actuele tarieven worden verzameld, checklists per product en handige rekentools. Zo zie je direct hoeveel je kunt besparen op je energierekening. Prettig geregeld. 

Onafhankelijke energievergelijking

Onze producten en dienstverlening zijn voor jou helemaal gratis. Wij zijn zelf géén energieleverancier. Daarom bieden wij je een onafhankelijke energievergelijking. Wij zijn ervan overtuigd dat het aanbieden van meerdere aanbieders niet in je voordeel hoeft te zijn. Tarieven veranderen vaak, voorwaarden veranderen soms, dus wij zoeken naar partijen met stabiele, scherpe en gezonde producten door de jaren heen. Voor de service met overstapgarantie bieden wij daarom specifieke energieleveranciers aan. Deze hebben wij geselecteerd op basis van klanttevredenheid, goede tarieven en service.

Gratis dienstverlening

Als je via onze website overstapt naar zo’n energieleverancier, dan krijgen wij een eenmalige vergoeding van de energieleverancier. Hiervoor geven we jou advies, helpen we met overstappen, regelen we de administratieve zaken voor de energieleverancier en zijn wij het aanspreekpunt voor al jouw vragen. Met een aantal energieleveranciers hebben wij geen samenwerking. Van hen ontvangen we dus ook geen vergoeding. We tonen wel hun tarieven omdat wij consumenten het volledige inzicht en de transparantie willen bieden over de actuele energietarieven.

Vergelijken via Consumind

Vergelijk de energietarieven van 23 energieleveranciers in Nederland eenvoudig met elkaar en krijg een advies op maat. Ontvang binnen 2 minuten de actuele energietarieven per e-mail. Kijk hoeveel je kunt besparen en wil je direct overstappen? Dan regelen we dat voor je.

Heb je een vraag over je energiecontract? Onze energiespecialisten staan voor je klaar. We zijn van maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur op 030 7009 727 en per mail via klantenservice@consumind.nl.
 

Meer interessante pagina's: Start de energievergelijking nu - Energietarieven: vastzetten of niet? - Dé goedkoopste energieaanbieder - Gratis energievergelijker - Consumind 

Ga terug naar de energie homepage
Ga terug naar de Consumind homepage

 

Laatste Nieuws

Geplaatst op

Nederland heeft sinds het jaar 2000 een aanzienlijke daling van het energieverbruik gerealiseerd. Uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statis...

Geplaatst op

In navolging van Eneco, Vattenfall en Essent gaat ook Greenchoice kosten in rekening brengen voor het terugleveren van zonnestroom. De energielevera...

Geplaatst op

De Europese gasprijs is maandag verder gedaald door afnemende zorgen over de aanvoer van gas uit Noorwegen. De leveringen werden afgelopen weekend h...