Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie.
Sluit

Gratis energie advies

Gratis energie advies

De energierekening valt ééns per jaar op de deurmat of wordt per mail door de energieleverancier naar je verstuurd. De rest van het jaar heb je er wellicht niet naar omgekeken, je maandbedrag is automatisch iedere maand afgeschreven en nu zie je dat je een hoge energierekening hebt. Dat is schrikken! Hoge energiekosten is de meest voorkomende reden die wordt genoemd om over te stappen van energieleverancier. Bij Consumind helpen we je om keuzes te maken die bij jouw persoonlijke situatie, wensen en behoeften passen door middel van een geheel gratis persoonlijk advies.

Voorkom een hoge energierekening

Een hoge energierekening kun je voorkomen door te zorgen dat je een scherp contract hebt, waarbij de energietarieven een bepaalde periode vast staan. Consumind heeft het vergelijken van energiekosten makkelijker gemaakt. Wij hebben een vergelijking opgesteld waarbij de actuele energietarieven van de leveranciers voor nieuwe klanten worden meegenomen. Daarin worden álle energiekosten, zoals netbeheerkosten, overheidsheffingen en vermindering energiebelasting, ook meegenomen zodat je weet wat je in totaal kwijt bent. Dat maakt het vergelijken een stuk eenvoudiger! Vul je gegevens in en bekijk wat de energiekosten zijn bij andere leveranciers op basis van jouw jaarverbruik.

Energiekosten verlagen door overstap

De leveranciers concurreren op service en bijkomende diensten, zoals handige bespaarapps, maar zeker ook op prijs. Op basis van een gemiddeld vierpersoonshuishouden, valt er een besparing te realiseren van ruim 300 euro op jaarbasis bij precies dezelfde looptijd van het contract. Dus voor dezelfde hoeveelheid geleverde stroom en gas kan het zijn dat je hogere energiekosten hebt dan bij een leverancier die hetzelfde voor een scherpere prijs kan leveren. Waarom zou je dan nog bij je huidige energieleverancier blijven?

Energiespecialisten van Consumind

Blijkt er uit het vergelijk dat je nu te veel voor je energiekosten betaalt? Dan kan een overstap naar een leverancier met een goedkoper contract uitkomst bieden. Onze energiespecialisten hebben alle kennis en ervaring op het gebied van energie. Ze helpen je graag kosteloos en geheel vrijblijvend met het maken van de juiste keuze en regelen een eventuele overstap direct wanneer je kunt besparen. Zo kun jij weer zorgeloos bezig zijn met leukere dingen. Prettig geregeld. 

Meer interessante pagina's: Start de energievergelijking nu - Energietarieven: vastzetten of niet? - Dé goedkoopste energieaanbieder - Gratis energievergelijker - Consumind 

Ga terug naar de energie homepage
Ga terug naar de Consumind homepage