Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie.
Sluit

Hier moet je op letten bij het kiezen van een nieuwe provider

Nieuwe provider

Verloopt jouw Alles-in-1 abonnement binnenkort? Dan is het verstandig om alvast verder te kijken naar een nieuwe provider. Providers bieden vaak aantrekkelijke welkomstaanbiedingen voor nieuwe klanten zoals flinke kortingen, geen installatiekosten of cashbacks. Een overstap naar een andere provider loont!

Waar moet je op letten bij het kiezen van een nieuwe provider?

Wanneer je diverse providers met elkaar gaat vergelijken is het goed om op bepaalde wensen te letten. Denk hierbij aan internetsnelheid, soort TV-pakket, telefonie en extra’s die je aan het pakket kunt toevoegen. Voor het gemak hebben wij alvast een selectie gemaakt van providers met de beste aanbiedingen en pakketten. 

Internetsnelheid

Veel consumenten zijn geneigd om te kiezen voor een provider met het snelste internet. Maar is dit wel noodzakelijk voor jou? Wanneer je alleen gebruikt maakt van je internet om te surfen op je mobiel, af en toe een filmpje te bekijken of te mailen, heb je al snel genoeg aan een lagere internet snelheid. Ben je een filmfanaat, plaats je veel op social media en ben je de hele dag actief op het internet? Dan is het goed om een hogere internetsnelheid te kiezen. Zo hoef jij je niet te irriteren aan traag internet. Hoe sneller je internet, des te hoger de abonnementskosten. Maak hier dus de juiste keuze in!  Lees hier meer tips over het kiezen van de juiste internetsnelheid.

Soorten TV-pakketten

HD-kwaliteit, geen HD-kwaliteit, radio via de TV of interactieve TV, soms zie je door het bomen het bos niet meer. Wij adviseren om altijd gebruik te maken van interactieve TV wanneer dit aangeboden wordt. Zo ben jij de baas en kun je zelf bepalen wanneer je je favoriete programma of film kijkt.

Het zenderaanbod verschilt per provider, maar je kunt altijd extra pakketten afnemen die aansluiten bij jouw eigen wensen en die van het gezin. Meer informatie hierover vind je hier.

Telefonie

Niet iedereen heeft dezelfde belgewoontes. De ene belt weinig, de ander hangt de hele dag aan de telefoon. Daarom is het verstandig om te kijken of je dat onbeperkt bellen echt nog wel nodig hebt of dat je zoveel kosten buiten je pakket hebt dat het goed is om hier juist gebruik van te maken. Bekijk via deze tabel welk pakket voor telefonie het beste past bij jouw belgewoontes.
 

Cashbacks, kortingen en welkomstcadeaus

Providers hebben aantrekkelijke aanbiedingen voor nieuwe klanten. Het is goed om ook hier naar te kijken want voordeel is en blijft voordeel. Vaak krijg je een korting op de eerste drie maanden van het abonnement, hoef je de kosten voor de monteur niet te betalen of krijg je zelfs bedragen terug van de provider.  Vergelijk daarom de providers ook op de welkomstaanbieding maar let op, kies wel het abonnement dat bij jou past. Vergelijk hier alle Alles-in-1 pakketten.

Top 3 Alles-in-1 pakketten

Om de keuze tussen de verschillende providers niet moeilijker te maken dan het al is, hebben wij voor jou de voordeligste Alles-in-1 aanbiedingen op een rijtje gezet. Speciaal geselecteerd op de meest uitgebreide pakketten en de beste welkomstaanbiedingen. Zo kun jij gemakkelijk en snel overstappen naar een nieuwe provider én ben je ook nog eens voordelig uit!