Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie.
Sluit

Alles-in-1

Als je twee of meer losse abonnementen hebt voor vaste telefonie, internet en televisie, dan is het interessant om te kijken naar een zogenaamd ‘alles-in-1-pakket’ (ook wel 3-in-1-pakket genoemd). Je hebt dan voor deze drie producten nog maar één abonnement, bij één provider.

Voordelen en nadelen alles-in-1

Een alles-in-1-pakket is over het algemeen goedkoper dan losse abonnementen. Het is ook makkelijk; je ontvangt nog maar één factuur, waarop je de kosten voor alle diensten kunt terugvinden. Bovendien doe je zaken met één bedrijf en dat is praktisch als je iets wilt doorgeven of wijzigen. Een ander voordeel is dat de meeste providers extra hun best doen om je als alles-in-1-klant binnen te halen. Daarom bieden ze vaak vele extra’s, zoals kortingen en cadeaus.

Er is eigenlijk maar één nadeel aan een alles-in-1-pakket: op het moment dat er een storing is, geldt die vaak voor alle diensten tegelijk. Als het tegenzit, kun je gedurende de storing geen gebruik maken van je vaste telefoon en heb je geen internet en televisie.

Ga terug naar de internet, tv en bellen homepage
Ga terug naar de Consumind homepage
 

Afbeelding: cashback van Africa Studio/ Shutterstock.com