Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie.
Sluit

Over ons

Consumind is er voor jou en jouw financiële gemoedsrust! Consumind, prettig geregeld. 

Consumind is de financiële assistent voor al je grote vaste lasten in het huishouden. Een groot team van financiële assistenten, elk gespecialiseerd in een eigen vakgebied, spant zich in én staat voor je klaar op het gebied van energie, telecom, verzekeringen, hypotheken en consumptief krediet.

Onze dienstverlening bestaat uit het aanbieden van financieel advies over producten die belangrijke uitgave vormen in jouw huishoudboekje. Mocht je kunnen overstappen, dan regelen wij het voor je. Je laat het denk-, regel- en administratieve werk aan ons over en één van onze financiële assistenten kijkt samen met jou naar je huidige situatie, contracten, polissen of eindafrekeningen. We brengen in kaart wat jouw wensen zijn en kunnen je vaak een beter en/of goedkoper alternatief bieden of het contract of de polis onderbrengen bij een partij die beter bij jou en je wensen past.

Consumind
Consumind houdt zich bezig met het vergelijken van de markt en probeert hier zoveel mogelijk informatie en persoonlijk advies over te geven. We vergelijken energieleveranciers gebaseerd op hun producten en bieden online +/- 10 leveranciers aan voor een mogelijke overstap. Tarieven veranderen vaak, voorwaarden veranderen soms en dus zoeken wij partijen met stabiele, scherpe en gezonde producten. Onze financiële assistenten maken dan ook een aanbod op maat voor bepaalde energieleveranciers. Voor welke partijen zij dit doen, staat vermeld in onze dienstenwijzer.  Mocht je zelf de overstap willen maken, dan kun je dit regelen via onze website.

Daarnaast kun je online meerdere telefonie- en triple play providers met elkaar vergelijken. Je kunt al je wensen en behoeften invoeren om de juiste provider te vinden. Vanaf hier kun je ook een overstap maken naar een andere provider.

Consumind Finance
Consumind Finance vergelijkt voor consumptief krediet en verzekeringen meerdere partijen in de markt. Onze financiële specialisten bekijken jouw situatie en maken hiervan een inventarisatie. Daarna gaan ze voor jou aan de slag om te kijken of je kunt besparen op je premie, rente en/of looptijd. De afdeling hypotheken kan na de inventarisatie een afspraak maken bij een onafhankelijke hypotheek adviseur bij jou in de buurt die kan helpen bij een mogelijke besparing. Hiermee nemen wij een deel van het administratieve denk- en regelwerk uit handen en kun jij je tijd besteden aan zaken die voor jou belangrijk zijn.

Contact
Wil je contact met ons opnemen omdat je vragen hebt, meer informatie wilt of wilt spreken met één van onze financiële assistenten? Gebruik dan het online contactformulier of neem telefonisch contact met ons op via 030 – 7009 727. Liever een email sturen? Dat kan naar klantenservice@consumind.nl.

Mocht je post naar ons willen versturen of bij ons op bezoek komen, gebruik dan het volgende adres:

Consumind Nederland B.V.
Kobaltweg 11
3542 CE Utrecht

website: www.consumind.nl
e-mail: klantenservice@consumind.nl
telefoon: 030 - 70 09 727

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Kijk dan in onze dienstenwijzer.

De website Consumind.nl is bedacht door en eigendom van MTVTD B.V.