Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie.
Sluit

Jaarnota energieleverancier

Jaarnota energieleverancierElk jaar ontvangt u van de energieleverancier de jaarnota. Hierop kunt u inzien hoeveel energie u op jaarbasis heeft verbruikt, wat hiervoor de kosten zijn en hoeveel u al hebt betaald door middel van het termijnbedrag.
De jaarnota bestaat uit de onderstaande componenten:


Voorbeelden van jaarnota’s van energieleveranciers

Om het extra ingewikkeld te maken, is de opbouw van de jaarnota bij elke leverancier anders. Bovendien staan er nogal wat termen en kostenposten op, die niet voor iedereen duidelijk zijn. Daarom hebben wij van zoveel mogelijk energieleveranciers voorbeelden van jaarnota’s verzameld. Zo kunnen wij u precies uitleggen hoe u een energienota moet lezen en wat de gebruikte termen betekenen.

Klik hieronder op uw energieleverancier en bekijk direct de uitleg van de jaarrekening van uw leverancier.

 

voorbeeldnota budgetenergie voorbeeldnota huismerkenergie
Jaarnota Qurrent  

 

Ps. Heeft u een recente jaarnota van een leverancier? Dan ontvangen wij daar graag een kopie van! We gebruiken uw nota dan als voorbeeld, waarbij we alle gebruikte termen op de nota uitleggen. Vanzelfsprekend verwijderen we eerst uw persoonlijke gegevens, voordat we de nota op de website plaatsen. Mail uw jaarnota naar klantenservice@consumind.nl.

Meer interessante pagina's: Vergelijk nu de energietarieven - Stappenplan energieaanbieders vergelijken - De goedkoopste energieleverancier kiezen via Consumind - Wanneer kunt u een nieuwe energieleverancier kiezen? 

Ga terug naar de energie homepage
Ga terug naar de Consumind homepage


 

Afbeelding: Jaarnota energieleverancier van Marcel Paschertz/ Shutterstock.com