Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie.
Sluit

Een goedkope energie aanbieding van Consumind

Ben je op zoek naar een goedkope energie aanbieding, maar weet je niet hoe je dit kunt vinden? Dat begrijpen wij. Er zijn immers ontzettend veel energieleveranciers actief in Nederland, met verschillende tarieven en contracten. Consumind helpt je graag bij deze lastige klus. Via de vergelijking kun je eenvoudig kijken of er op jouw adres een goedkopere energie aanbieding is. Klik hier om een vergelijking te starten. 

Goedkope energie aanbieding vinden moeilijk?

De energierekening bestaat uit zes onderdelen:

Met een overstap heb je alleen invloed op de vaste en variabele leveringskosten. Deze onderdelen worden namelijk door de energieleverancier bepaald. Ben je op zoek naar een goedkope energie aanbieding? Dan worden de overige kosten, die door de netbeheerder en overheid worden bepaald, ook meegenomen in de vergelijking van Consumind. Jouw huidige energiekosten worden immers ook inclusief alle kosten berekend. Zo hoef je geen zorgen te maken dat er nog verborgen kosten zijn.

Hoe vind je een goedkope energie aanbieding?

Als je een energievergelijking via Consumind wilt opvragen, kun je in drie eenvoudige stappen snel een goedkope energie aanbieding vinden:

  1. Vul jouw verbruik en huidige aanbieder in
  2. Voer jouw persoonlijke gegevens in
  3. Bekijk direct diverse goedkope energie aanbiedingen

Voor een energievergelijking hoef je zelf dus niet zoveel te doen. Consumind zorgt ervoor dat je een vergelijking krijgt te zien van meer dan dertig energieleveranciers. Daarnaast bieden wij ook een overstapservice aan voor een aantal leveranciers, welke geselecteerd zijn op goede aanbiedingen en service.

Overstapservice voor een goedkope energie aanbieding

Nadat je een energievergelijking heeft gemaakt kan een medewerker van ons telefonisch contact met je opnemen. Samen met jou kijken we graag of we je een goedkope energie aanbieding kunnen doen. Daarbij kijken we met je naar jouw huidige energiekosten. Zit je op het moment al goed bij jouw huidige leverancier? Dan zeggen wij dat uiteraard ook. Ben je bij een andere leverancier voordeliger uit? Dan helpen we graag met een overstap.

Wat houdt de overstapservice in?

Met de overstapservice helpen wij je volledig bij de overstap. Samen met jou kijken we of je kosteloos kunt overstappen, of dat je een opzegvergoeding moet betalen. Als je nog een lopend contract hebt bij je huidige energieleverancier dan zorgen we dat je bij een energieleverancier terecht komt waarbij de opzegvergoeding aan je wordt terug betaald. Want een goedkopere energie aanbieding moet niet tegenvallen doordat je een opzegvergoeding moet betalen.

Hieronder leggen we je uit hoe een overstap werkt

De stappen van het overstappen van energieleverancier

Je kunt dus simpel en snel overstappen van energieleverancier. Bekijk direct goedkope energie aanbiedingen. Klik hier.

  1. Samen met jou nemen we gegevens van door zodat je per mail een contract toegestuurd krijgt. In de mail staat een knop om de aanvraag af te ronden. Je hebt veertien kalenderdagen bedenktijd na je bevestiging, neem dus rustig de tijd om het contract door te nemen.
  2. Als je niets hebt laten horen tijdens de bedenktijd gaat de energieleverancier ervan uit dat je de overstap wenst. De huidige energieleverancier op jouw woonadres wordt voor je opgezegd.
  3. Je wordt gevraagd naar de meterstanden door de nieuwe energieleverancier. Deze standen worden voor je doorgegeven aan de oude energieleverancier, om de eindnota op te maken.
  4. Je krijgt te horen wat je nieuwe termijnbedrag is.

Meer interessante informatie: Voorbeeldnota van Essent - Meer consumenten stappen over van energieleverancier - Energieprijzen vergelijken ingewikkeld? Welnee - De goedkoopste energiemaatschappij kiezen via Consumind - Checklist energieverbruik van huishoudelijke apparaten

Ga terug naar de energie homepage
Ga terug naar de Consumind homepage

Afbeelding: Een goedkope energie aanbieding van Consumind van Jakub Krechowicz/Shutterstock.com