Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie.
Sluit

Verschillen tussen de actuele tarieven

Iedere zevende van de maand vergelijken wij voor u de tarieven van energieaanbieders. Ook deze maand hebben wij de prijsverschillen voor u op een rijtje gezet.

Het grootste verschil is te vinden tussen de tarieven voor de variabele contracten; € 316,58 op jaarbasis! Op de tweede plaats komen de drie jaar vast-contracten: deze verschillen onderling € 226,44 per jaar.

Hieronder ziet u de verschillen tussen de overige contractvormen:


Dit overzicht is gebaseerd op de volgende punten:

  • peildatum: 7 augustus 2014;
  • gemiddeld verbruik (1.850 m3 gas en 3.500 kWh stroom). De verbruikstarieven zijn berekend over het jaarverbruik, inclusief netwerkkosten, btw en belastingen;
  • vergelijking op basis van tarieven. Eventuele kortingen en bonussen zijn niet in dit overzicht meegenomen. In veel gevallen hangen hier afwijkende voorwaarden aan. Deze voorwaarden kunt u vinden op de website van de leverancier. Internet-only producten zijn niet meegenomen.

Meer interessante pagina's: Start de energievergelijker - Stappenplan energieaanbieders vergelijken - De goedkoopste energiemaatschappij kiezen - Wanneer kunt u een nieuwe energieleverancier kiezen? 
 

Ga terug naar de energie homepage
Ga terug naar de Consumind homepage