Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie.
Sluit

Tarieven voor nieuwe klanten verschillen van uw energietarieven

Tarieven voor nieuwe klanten verschillen van uw energietarievenAls u leveranciers vergelijkt en u ziet uw leverancier bij de voordeligste aanbieders staan, gaat u er dan automatisch vanuit dat u voordelig uit bent? Grote kans, want dat denkt namelijk 56 procent van de consumenten, blijkt uit een onderzoek van de Autoriteit Consument & Markt. Het is helaas echter een onterechte aanname.

Het is wel begrijpelijk dat u denkt dat u een goed contract heeft, als uw leverancier in de top van de goedkoopste aanbieders staat. Bij de vergelijkingen worden echter de actuele tarieven voor níeuwe klanten gehanteerd en niet de tarieven die u op dat moment heeft bij uw energieleverancier. De tarieven die u heeft, weten immers alleen u en uw energieleverancier en kunnen heel anders zijn dan de tarieven voor nieuwe klanten.

Vergelijk energietarieven op Consumind.nl

Op onze website kunt u de actuele tarieven voor nieuwe klanten bekijken. Daarnaast kunnen wij samen met u kijken of u een voordeel kunt behalen door over te stappen van energieleverancier. Als u de vergelijking maakt, wordt u vervolgens gebeld door ons klantadviescentrum om samen met u te kijken naar uw huidige tarieven en de tarieven die nu kunnen worden aangeboden. Zo weet u of u goed zit of beter een overstap kunt maken.

Bron: Trendrapportage energiemarkt van ACM.nl- 30 april 2014

Meer interessante pagina's: Checklist energieverbruik huishoudelijke apparaten - Hoe kunt u energieleveranciers vergelijken en besparen? - Een energieleverancier kiezen die bij u past - Consumind is meer dan een vergelijkingssite

Ga terug naar de energie homepage
ga terug naar de Consumind homepage

Afbeelding: Tarieven voor nieuwe klanten verschillen van uw energietarieven van 2309kay /Shutterstock.com