Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie.
Sluit

Meer dan een energievergelijkingssite: Consumind

Er zijn steeds meer mensen die het voordeel zien van het overstappen van energieleveranciers. Ieder jaar stappen er meer mensen over. Om te kijken naar welke leverancier ze het beste kunnen overstappen wordt er gebruik gemaakt van vergelijkingssites voor energie.

Vergelijkingssite energie voor een goede vergelijking

Je kunt via Consumind eenvoudig meer dan dertig energieleveranciers vergelijken met elkaar. Het is eenvoudig, omdat wij het ingewikkelde werk, namelijk de tarieven inventariseren al voor jou hebben gedaan. Het enige wat je hoeft te doen is je verbruik, je persoonlijke gegevens en je huidige leverancier in te voeren. Je krijgt direct via de energie vergelijkingssite het overzicht te zien van de kosten die je kwijt bent bij de energieleveranciers.

Keuze uit meerdere contractvormen op de energie vergelijkingssite

Op de energie vergelijkingssite heb je de keuze om het vergelijk in te zien van een 1-, 2-,3- of 5-jarig contract. Als je een keuze voor de contractduur hebt gemaakt zie je direct wat de maandkosten zijn van de leveranciers die deze contractduur aanbieden. Op de vergelijkingssite voor energie worden de tarieven meegenomen die de leveranciers op hun eigen website aanbieden voor nieuwe klanten. Staat jouw energieleverancier ertussen? Vergis je dan niet, want de genoteerde prijs is niet wat jij betaalt op dit moment. Jij hebt het contract immers op een ander moment afgesloten, met de toen geldende energieprijzen.

Consumind is meer dan een energie vergelijkingssite

Naast een vergelijkingssite voor energie bieden wij ook een overstapservice aan. Voor deze overstapservice werken wij samen met een aantal leveranciers die wij specifiek hebben geselecteerd. Wij zijn ervan overtuigd dat het aanbieden van alle energieleverancier niet in jouw voordeel hoeft te zijn. Omdat tarieven vaak wijzigen en de voorwaarden soms veranderen zoeken wij leveranciers die stabiele, scherpe en gezonde producten door het jaar heen aanbieden. Bij deze leveranciers garanderen wij dat je een goede keuze maakt door daar klant te worden. Als je wilt overstappen naar een andere leverancier die je op onze energie vergelijkingssite heeft gezien, ben je uiteraard vrij om zelf rechtstreeks de overstap te regelen.

De Consumind overstapservice

Kies je ervoor om gebruik te maken van de overstapservice van Consumind, dan kies je voor een zorgeloze overstap. Onze medewerkers zorgen ervoor dat je vlekkeloos overstapt van energieleverancier: de huidige energieleverancier van jouw woning wordt voor je opgezegd. Het enige wat je doet is het doorgeven van de meterstanden zodra de nieuwe energieleverancier hierom vraagt. Deze worden vervolgens voor je doorgegeven aan jouw oude energieleverancier, zodat deze de eindnota kan opmaken.

Heb je een nog lopend contract bij jouw huidige energieleverancier en denk je dat je daarom niet kan overstappen van leverancier? Wij kijken graag samen met jou naar een nieuwe leverancier die de opzegvergoeding aan je terug betaalt. Zo maak je een overstap zonder dat het je geld kost omdat je het contract voortijdig beëindigd. Als je een nog lopend contract hebt, doe je er dus goed aan om telefonisch contact met ons op te nemen, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Maak nu gebruik van de energie vergelijkingssite.

Meer interessante pagina's: Netwerkkosten omlaag - Dé goedkoopste energieaanbieder - Vergelijken van energie: alle fabels op een rij - Voorbeeldnota Eneco - Energie: hoe kunt u er gebruik van maken en er toch minder voor betalen? - Voorbeeldnota Essent

 

Ga terug naar de energie homepage
Ga terug naar de Consumind homepage

Afbeelding: Dé energie vergelijkingssite: Consumind van Andrey_Popov/ Shutterstock.com