Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie.
Sluit

Keuzemogelijkheid energieleverancier

Keuzemogelijkheid energieleverancierJe bent vrij om te kiezen voor een energieleverancier voor stroom en gas. Leveranciers verschillen op het gebied van prijs, service en specifieke kenmerken, zoals het stimuleren van de opwekking van groene energie.

Wat doet een energieleverancier?

Een energieleverancier verzorgt de administratieve afhandeling rondom de levering. De energieleverancier koopt het gas en de stroom in. Daarnaast verzorgen ze de administratie, de jaarnota en als je overstapt de eindnota. De daadwerkelijke levering van stroom en gas wordt uitgevoerd door de netbeheerder.                                                                                  
 

Energieleveranciers vergelijken

Je kunt jouw energieleverancier zelf kiezen. Het is belangrijk om een goede keuze te maken. De financiële assistenten van Consumind helpen je daar graag bij. Een eventuele overstap nemen wij voor je uit handen. Prettig geregeld.  

Meer interessante pagina's: Meer consumenten stappen over van energieleverancier - Stappenplan energieleveranciers vergelijken - De goedkoopste energieaanbieder kiezen via Consumind - Wanneer kun je een nieuwe energieleverancier kiezen? 

Ga terug naar de energie homepage
Ga terug naar de Consumind homepage 

Afbeelding: Keuzemogelijkheid energieleverancier van Baranq/ Shutterstock.com