Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie.
Sluit

Vergelijk via Consumind


Veel Nederlanders betalen te veel voor hun internet, tv en bellen abonnement. Jij ook? Om jou als onze klant goed van dienst te kunnen zijn bij het maken van een overstap, vinden wij het belangrijk dat je een overwogen keuze kan maken. Dit kan alleen als je goed geïnformeerd en geadviseerd bent en daarom maken we moeilijke zaken omtrent je vaste lasten inzichtelijk. Bij Consumind helpen we je om keuzes te maken die bij jouw persoonlijke situatie, wensen en behoeften passen.

Besparen op je abonnement

Iedere maand kijken wij op de sites van de providers welke prijzen ze aan nieuwe klanten bieden. Deze prijzen verzamelen wij en zetten in een gemakkelijk overzicht voor jou. Zo hoef jij niet al het ingewikkelde werk te doen. Je vult gemakkelijk je adresgegevens en je voorkeuren voor een abonnement in. Vervolgens krijg je gelijk te zien hoeveel je zou gaan betalen bij andere provider. Zo kan je makkelijk een keuze voor een nieuw abonnement maken. Ook bieden we je gratis handige overzichten waarin actuele tarieven worden verzameld, checklists per product en handige rekentools. Zo zie je direct hoeveel je kunt besparen op je abonnement. Prettig geregeld. 

Onafhankelijke vergelijking

Onze producten en dienstverlening zijn voor jou helemaal gratis. Wij zijn zelf géén provider. Daarom bieden wij je een onafhankelijke vergelijking. Wij zijn ervan overtuigd dat het aanbieden van meerdere aanbieders niet in je voordeel hoeft te zijn. Tarieven veranderen vaak, voorwaarden veranderen soms, dus wij zoeken naar partijen met stabiele, scherpe en gezonde producten door de jaren heen. Voor de service met overstapgarantie bieden wij daarom specifieke providers aan. Deze hebben wij geselecteerd op basis van klanttevredenheid, goede tarieven en service.

Gratis dienstverlening

Als je via onze website overstapt naar een andere provider, dan krijgen wij hier een eenmalige vergoeding voor van de provider. Hiervoor geven we jou advies, helpen we met overstappen, regelen we de administratieve zaken voor de provider en zijn wij het aanspreekpunt voor al jouw vragen. Met een aantal providers hebben wij geen samenwerking. Van hen ontvangen we dus ook geen vergoeding. We tonen wel hun tarieven omdat wij consumenten het volledige inzicht en de transparantie willen bieden over de actuele tarieven.

Vergelijken via Consumind

Vergelijk de beschikbare abonnementen voor internet, tv en bellen op jouw adres eenvoudig met elkaar en krijg een advies op maat. Ontvang binnen 2 minuten de actuele tarieven per e-mail. Kijk hoeveel je kunt besparen en wil je direct overstappen? Dan regelen we dat voor je.

Heb je een vraag over internet, tv of bellen? Onze specialisten staan voor je klaar. We zijn van maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur op 030 7009 727 en per mail via klantenservice@consumind.nl.


Ga terug naar de internet, tv en bellen homepage
Ga terug naar de Consumind homepage