Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie.
Sluit

Kredietmarkten in beweging


In de Dikke van Dale wordt lenen als volgt omschreven: tijdelijk aan iemand afstaan om te gebruiken. Zo kan je het ook zien met geld lenen; er wordt tijdelijk een geldbedrag aan je afgestaan om gebruik van te maken. Voor het lenen van geld betekent dat niet dat het lenen kosteloos is. Je kent vast de zin onder elke reclame over geld lenen: Let op, geld lenen kost geld. Een waarschuwing, waarvan de meeste mensen wel weten dat het zo is, maar niet altijd realiseren wat het in hun persoonlijke situatie inhoudt.

Stijgende rentes

Geld lenen om toch die nieuwe auto te kunnen kopen, je huis te verbouwen of je kledingkast uit te breiden door op rekening te kopen bij postorderbedrijven. Veel mensen praten niet over lenen, er rust een taboe op. We zien echter weer wat bewegingen in de markt, de rentes lijken te gaan stijgen. Wil jij nu nog profiteren en laten berekenen of we een besparing kunnen realiseren op je krediet of lening? Neem dan contact op met onze kredietspecialisten!

Doorlopend Krediet

Een doorlopend krediet is een lening waarbij je het afgesproken maximum bedrag in één keer mag opnemen of in delen. Dus bijvoorbeeld wanneer je verwacht geld nodig te hebben, maar nog niet precies weet hoeveel. Of als je onvoorziene uitgaven wil kunnen opvangen.

Deze leenvorm valt, in tegenstelling tot het hypothecaire krediet, in de categorie consumptieve kredieten. Net zoals een persoonlijke lening of koop op afbetaling. Het is dus bedoeld voor de aanschaf van consumptieve goederen, zoals een auto, spullen voor de babykamer, studieboeken of een nieuwe televisie.

Persoonlijke Lening

Bij een persoonlijke lening krijgt u het geleende bedrag direct op uw rekening gestort. Iedere maand betaalt u een vast bedrag aan aflossing en rente, om de lening terug te betalen. U kunt tussentijds geen geld opnemen. De rente van een persoonlijk krediet is bovendien hoger dan bij een doorlopend krediet, maar het voordeel is dat u precies weet waar u aan toe bent en ook weet wanneer de lening is afgelost.

Rente verlagen op lopende lening

Heb jij op dit moment een doorlopend krediet of persoonlijke lening en wil jij ook de zekerheid van een lagere rente en kortere looptijd? Consumind Finance kan je hierbij helpen. Wij bekijken de mogelijkheden voor je en mochten we een mooie besparing kunnen realiseren, dan regelen we het voor je.

Neem contact op via 030 – 7009 728 of meld je aan via onderstaande knop. Wij helpen je graag. 

Ga terug naar de lenen homepage
Ga terug naar de Consumind Finance homepage