Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie.
Sluit

Wel €1.120,- bespaart op een lening!


Uit onderzoek is gebleken dat veel mensen spijt hebben van hun leningen; vanwege de hoge rentes of een inkomensverlaging door baanwisseling. Sinds kort helpt Consumind Finance met het besparen op lopende leningen. Zo hebben wij een klant deze maand geholpen met het verlagen van de rente op de lopende lening en ervoor gezorgd dat hij 34 maanden eerder de lening aflost. Dit heeft hem een besparing van €1.120,- opgeleverd!

Verlaging van rente van lening en eerder afgelost

Deze maand kwamen wij in contact met een klant. Hij had een krediet lopen van € 10.000 met een rentepercentage van 8,7%. Van dit krediet stond nog € 7.000 open om af te lossen. Bij zijn kredietverstrekker moest hij elke maand € 100,- aflossen, in 91 termijnen. Dit betekent dat hij dus nog € 100,- x 91 = € 9.100,- voor de lening de moest betalen. 

Door hulp van onze deskundige medewerker gaat de klant nu bij een andere kredietverstrekker voor de lening 5,8% rente betalen. Meneer gaat de €7.000 in 57 termijnen aflossen, door € 140 per maand te betalen. Hij betaalt in de nieuwe situatie dus nog 57 x € 140 =  €7.980,- voor de lening.

De klant heeft twee voordelen dankzij deze wijziging: hij is 34 maanden eerder van zijn lening verlost én betaalt €1.120,- minder voor de lening.

Heeft u een lopend krediet, persoonlijke lening, creditcards of openstaande bedragen bij postorderbedrijven zoals Wehkamp? Wij helpen ook u graag kosteloos met het besparen op uw leningen, zodat u meer geld overhoudt en/of eerder de lening heeft afgelost.  

Ga terug naar de lenen homepage
Ga terug naar de Consumind Finance homepage

 

Afbeelding: Wel € 1.120,- bespaart op een lening! van Africa Studio/Shutterstock.com