Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie.
Sluit

Vergelijk energie

Vergelijk energie om te besparen

Ben je het zat dat je te veel betaalt aan energiekosten? ‘Vergelijk energie en bespaar tot wel honderden euro’s op je energierekening’, is een veelgehoorde kreet van energievergelijkers. Wil je weten hoe een vergelijk van energie werkt en hoe je geld kan besparen? Wij leggen je dat graag uit.

Eenvoudig vergelijk van energie

Iedere maand communiceren de energieleveranciers hun wervingstarieven voor nieuwe klanten op hun website. Met meer dan dertig energieleveranciers met meerdere energiecontracten kan een vergelijk van energie maken een lastige klus zijn. Gelukkig, je hoeft je geen zorgen te maken dat je nu dagen bezig bent voor een vergelijk van energie. Want wij inventariseren iedere maand de energietarieven van de leveranciers voor je per contractvorm.

Hoe zie je de energievergelijking in?

Wanneer je het vergelijk van energie wilt inzien vul je jouw gegevens en jaarverbruik in. Je komt dan automatisch op de juiste pagina terecht met de energievergelijking. Het vergelijk van energie hebben we gesorteerd op contractduur. Zo kan je bekijken wat jouw energiekosten zijn bij een 1-, 2-,3- of 5-jarig contract. Hierbij staan de maandkosten genoteerd, zodat je direct kan inzien of een overstap van energieleverancier voor jou zinvol is. Weet je niet wat je verbruikt? Dan kun je aan de hand van je gezinssamenstelling met een geschat verbruik de vergelijking laten maken. We sturen je ook een mail toe met het algemene vergelijk van energie. Hierin hebben wij de tarieven per kWh en per m3 en de vaste leveringskosten apart genoteerd, voor als je er nog even rustig over na wilt denken.

Vergelijk energie en stap over

Wil je na het vergelijk van energie ook een overstap maken, om zo te besparen op je energiekosten? Wij bieden de overstapservice aan voor specifieke energieleveranciers, geselecteerd op scherpe energietarieven en een goede service.  Deze leveranciers zijn betrouwbare partijen die trouw zijn aan het aanbieden van goede tarieven. Want in de energiemarkt zijn er genoeg leveranciers die worden gezien als cowboys: leveranciers die korte periodes stunten met scherpe tarieven, maar vervolgens juist duur zijn. Wanneer je naar één van de door ons geselecteerde energieleveranciers wilt overstappen, dan helpen wij je met de overstap. Ook als je op dit moment nog een lopend energiecontract bij een andere energieleverancier hebt. We kijken dan graag met je naar de contracten waarbij een opzegvergoeding aan je wordt terugbetaald.

Wacht niet langer, vergelijk energie en wij helpen je met het besparen op de energiekosten. Zo houd jij geld over om leukere dingen te doen.