Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie.
Sluit

Warme winter leidt tot lagere energiekosten

Warme winter leidt tot lagere energiekostenDe afgelopen maand was één van de warmste maart-maanden in de afgelopen honderd jaar. Dat is goed nieuws voor u, want Eneco heeft berekend dat klanten daardoor gemiddeld 28 procent minder gas hebben verbruikt. Het energiebedrijf berekende dat dit zijn klanten een besparing van ongeveer €40 oplevert.

Deze besparing komt bovenop de besparing van ongeveer €73 in de maanden januari en februari, die ook al zo bovengemiddeld warm waren. Ook de Nuon geeft aan dat zijn klanten minder gas hebben afgenomen. Klanten van dit energiebedrijf hebben in de maanden januari, februari en maart ongeveer €108 bespaard op de energierekening. Gelukkig zijn deze besparingen niet alleen voorbehouden aan de klanten van Eneco en Nuon. De zachte maart maand zorgt bij velen voor een lagere rekening.  

Wilt u structureel besparen, los van de weersomstandigheden? Ga dan naar onze site en vergelijk daar de tarieven van de verschillende aanbieders. Wellicht kunt u met een overstap naar een andere energieleverancier iedere maand besparen!

Bron: Telegraaf- 31 maart 2014

Meer interessante pagina's: Een energie overstap was nog nooit zo makkelijk - Hoe werkt de energievergelijking? - De overstapservice - Overstappen van energieleverancier levert u geld op! 

Ga terug naar de energie homepage
Ga terug naar de Consumind homepage
 

Afbeelding: Gaspitten van OlegDoroshin/ Shutterstock.com