Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie.
Sluit

Meer dan een energievergelijkingssite: Consumind

Er zijn steeds meer mensen die het voordeel zien van het overstappen van energieleveranciers. Ieder jaar stappen er meer mensen over. Om te kijken naar welke leverancier ze het beste kunnen overstappen wordt er gebruik gemaakt van vergelijkingssites voor energie.

Vergelijkingssite energie voor een goede vergelijking

U kunt via Consumind eenvoudig meer dan dertig energieleveranciers vergelijken met elkaar. Het is eenvoudig, omdat wij voor u het ingewikkelde werk―namelijk de tarieven inventariseren ― al hebben gedaan. Het enige wat u hoeft te doen is uw verbruik, uw huidige leverancier en persoonlijke gegevens invoeren. U krijgt direct via de energie vergelijkingssite het overzicht te zien van de kosten die u kwijt bent bij de energieleveranciers.

Keuze uit meerdere contractvormen op de energie vergelijkingssite

Op de energie vergelijkingssite heeft u de keuze om het vergelijk in te zien van een 1-, 2-,3- of 5-jarig contract. Als u een keuze voor contractduur heeft gemaakt ziet u wat de maandkosten zijn van leveranciers die deze contractduur aanbieden. Op de vergelijkingssite voor energie worden de tarieven meegenomen die de leveranciers op hun eigen website aanbieden voor nieuwe klanten. Staat u energieleverancier met uw huidige contractvorm ertussen? Vergis u dan niet, de genoteerde prijs is niet wat u betaalt op dit moment. U heeft immers op een ander moment een contract afgesloten, met de toen geldende energieprijzen.

Consumind is meer dan een energie vergelijkingssite

Naast een vergelijkingssite voor energie bieden wij ook een overstapservice aan. Voor deze overstapservice werken wij samen met een aantal leveranciers die wij specifiek hebben geselecteerd. Wij zijn ervan overtuigd dat het aanbieden van alle energieleverancier niet in uw voordeel hoeft te zijn. Omdat tarieven vaak wijzigen en de voorwaarden soms veranderen zoeken wij leveranciers die stabiele, scherpe en gezonde producten door het jaar heen aanbieden. Bij deze leveranciers garanderen wij dat u een goede keuze maakt door daar klant te worden. Als u wilt overstappen naar een andere leverancier die u op onze energie vergelijkingssite heeft gezien, bent u uiteraard vrij om zelf de overstap te regelen.

De Consumind overstapservice

Kiest u ervoor om gebruik te maken van de overstapservice van Consumind, dan kiest u voor een zorgeloze overstap. Onze medewerkers zorgen ervoor dat u vlekkeloos overstapt van energieleverancier: de huidige energieleverancier van uw woning wordt voor u opgezegd. Het enige wat u doet is het doorgeven van de meterstanden zodra de nieuwe energieleverancier hierom vraagt. Deze worden vervolgens voor u doorgegeven aan uw oude energieleverancier, zodat deze de eindnota voor u kan opmaken.

Heeft u nog een lopend contract bij uw huidige energieleverancier en denkt u dat u daarom niet kan overstappen van leverancier? Wij kijken graag samen met u naar een nieuwe leverancier die de opzegvergoeding aan u terug betaalt. Zo maakt u een overstap zonder dat het u geld kost omdat u voortijdig het contract beëindigd. Als u nog een lopend contract heeft doet u er dus goed aan om telefonisch contact met ons op te nemen, dan kijken we samen met u naar de mogelijkheden.

Maak nu gebruik van de energie vergelijkingssite.

Meer interessante pagina's: Netwerkkosten omlaag - Dé goedkoopste energieaanbieder - Vergelijken van energie: alle fabels op een rij - Voorbeeldnota Eneco - Energie: hoe kunt u er gebruik van maken en er toch minder voor betalen? - Voorbeeldnota Essent

 

Ga terug naar de energie homepage
Ga terug naar de Consumind homepage

Afbeelding: Dé energie vergelijkingssite: Consumind van Andrey_Popov/ Shutterstock.com