Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie.
Sluit

Onafhankelijke zorgvergelijker


Iedereen heeft de beste zorg nodig, maar de behoefte is voor ieder mens anders. Zorgverzekeringen vergelijken op basis van jouw persoonlijke situatie en wensen is dan wel zo handig. Via de zorgvergelijker op Consumind kun je nagenoeg alle zorgverzekeringen vergelijken.
 
Je ziet direct alle mogelijkheden in een duidelijk overzicht, aangepast op jouw voorkeuren. Zo vind je gemakkelijk een zorgverzekering die bij je past en kun je direct overstappen naar de zorgverzekering van jouw keuze. Kom je er toch niet helemaal zelf uit? Dan zitten onze zorgexperts klaar om je te helpen met een advies op maat via 030-7009727. Prettig geregeld.

De goedkoopste zorgverzekering

Zorgverzekeraars betalen niet voor een vermelding in de zorgvergelijker. Hierdoor wordt de volgorde niet beïnvloed; in de vergelijker staat de goedkoopste zorgverzekering altijd bovenaan in de resultaten. In slechts een paar klikken vergelijk je eenvoudig de zorgverzekeringen en kun je deze aanpassen op jouw wensen en voorkeuren.

Hulp van onze zorgexperts

Kom je er zelf niet helemaal uit online, zie je op tegen overstappen of heb je vragen over de zorgverzekering? Onze zorgexperts helpen je graag. Aan de hand van jouw persoonlijke situatie en wensen, nemen we de zorgverzekering stap voor stap door. Komt er een goede aanbieding uit en wil je overstappen dan regelt Consumind dit geheel kosteloos voor je. 

Hoe werkt de zorgvergelijker?

Om je te helpen hebben we een video gemaakt, waar we je uitleggen hoe de zorgvergelijker werkt.