Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie.
Sluit

Tablet buitenshuis gebruiken

Pak je thuis liever de tablet om op het internet te gaan, dan dat je achter de pc kruipt? Je bent niet de enige. Het is ook wel makkelijk, je kunt overal in huis gebruik maken de tablet. Je pc neem je niet mee de tuin in of naar je slaapkamer. En ook wordt de tablet, naast de smartphone en laptop, ook steeds vaker buitenshuis gebruikt om op het internet te gaan. Maar hoe kan je buitenshuis op je tablet online gaan?

Wat heb je nodig om buitenshuis online te gaan op tablet?

Super handig natuurlijk, als je bijvoorbeeld op vakantie bent en je via je tablet even wat informatie van het gebied wilt opzoeken, je mail wilt controleren of tickets voor een gaaf concert wilt bestellen. Maar ook als je tijdens je reis naar het werk alvast wat mails wilt wegwerken, is een tablet ook ontzettend praktisch.

Maar dan moet je wel gebruik kunnen maken van het internet. Soms kun je gebruik maken van het Wifi netwerk van restaurants, je hotel, camping of in de trein. Soms wil je bepaalde acties liever niet via een onbeveiligde Wifi netwerk doen, bijvoorbeeld geld overmaken. En soms is er simpelweg geen Wifi beschikbaar, of werkt het super traag. Als je tablet 3G of 4G ondersteunt kun je ook via een simkaartje met databundel online gaan. Je kunt dan een sim only abonnement afsluiten zonder belminuten, dus data only. Of heb je een simkaart voor je smartphone waarbij je een databundel hebt? Soms kan je deze simkaart ook in de tablet stoppen, of een dual simkaart hiervoor aanvragen. Dan kan je de simkaart gewoon in de tablet houden. Omdat je dan gebruik maakt van 1 abonnement ben je ook maar bereikbaar op 1 apparaat, degene die aanstaat.

Verzeker je tablet wel goed

Als je de tablet op pad meeneemt, zorg dan wel dat je goed verzekerd bent voor schade of diefstal. Onze financiële assistent van verzekeringen kijkt graag of je tablet gedekt is en of je wellicht voordeliger kan verzekeren. Vraag informatie over de verzekeringen aan

Advies en hulp voor een internetabonnement

Thuis maak je op je tablet natuurlijk gewoon gebruik van je internetabonnement, wellicht in een alles-in-1 pakket. Consumind geeft advies over je internet, tv en eventuele telefonie pakket. Naast advies helpen we je met een eventuele overstap. Zo zorgen we dat je bij een goede provider zit met tegen een goede maandprijs. Prettig geregeld!

Ga terug naar de bellen, internet en tv homepage
Ga terug naar de Consumind homepage

Afbeelding: tablet buitenshuis gebruiken van Solis Images/ Shutterstock.com