Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie.
Sluit

Vodafone schaft roamingkosten per 1 juni af


Als er 1 telecomprovider is die vooruit loopt op de Europese afspraken met betrekking tot de roamingkosten, dan is het Vodafone wel. De provider heeft zijn klanten laten weten dat deze kosten vanaf 1 juni worden afgeschaft in plaats van de afgesproken 15 juni.

Wat betekent het afschaffen van de roamingkosten?

Als je klant bent bij Vodafone dan betekent dit voor jou dat je ook in het buitenland gebruik kunt maken van je Nederlandse bundel zonder extra kosten. Je hoeft dus geen buitenlandbundel meer aan te schaffen of torenhoge tarieven te betalen voor het gebruik van je telefoon. Per land en per Provider zullen nu de zelfde kosten worden gehanteerd.

Klik hier voor meer informatie over het afschaffen van de roamingkosten per 15 juni 2017.

In welke landen geldt dit allemaal?

Per provider kunnen de landen waarvoor dit geldt verschillen. Wel zijn de landen binnen Europa altijd standaard gedekt bij een provider. Providers kunnen er dus alleen voor kiezen om extra landen aan hun dekking toe te voegen. In de volgende landen kun je onbezorgd internetten, bellen en sms’en met je Nederlandse bundel:

Albanië, Andorra, België, Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Faeröer, Finland, Frankrijk, Griekenland, Guernsey, Hongarije, Ierland, IJsland, Isle of Man, Italië, Jersey, Kroatië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Malta, Monaco, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, San Marino, Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechië, Turkije, Vaticaanstad, Verenigd Koninkrijk (United Kingdom), Zweden, Zwitserland.

Vergelijk jouw abonnement via Consumind

Een uitgebreid abonnement is leuk, maar gebruik je het ook echt en betaal jij niet veel te veel hiervoor? Consumind helpt je hierbij. Zo kun je gemakkelijk je abonnement met alle providers in Nederland vergelijken met 2 klikken op onderstaande knop. Mocht je teveel betalen en willen wisselen van provider? Dan regelen wij de overstap voor je, gratis. Prettig geregeld!