Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie.
Sluit

Telecomdeals op Black Friday | 3 tips

Deze hele week, maar officieel pas op 27 november, zijn er overal Black Friday deals te vinden. Deze ‘feestdag’ is overgewaaid vanuit Amerika en is de dag na de Amerikaanse feestdag Thanksgiving. Veel Amerikanen nemen de dag na Thanksgiving een dag vrij en daar spelen veel winkels op in door gigantische kortingen aan te bieden. Nu kunnen we dus ook van die gigantische kortingen genieten in Nederland. Providers komen vaak tijdens Black Friday met scherpe deals voor abonnementen, flinke cashbacks of kortingen op de aanschaf van mobiele telefoons. Hieronder een aantal tips om je wegwijs te maken in de wirwar van aanbiedingen op Black Friday.

  1. Kies je abonnement of toestel van te voren

Laat je niet beïnvloeden door te kiezen voor een abonnement of toestel waar je eigenlijk niet op zit te wachten. Kortingen kunnen je keuzes namelijk flink beïnvloeden. Het is goed om van te voren een selectie te maken van de producten/diensten die jou het meest aanspreken. Deze kun je dan in de gaten houden voor een Black Friday deal.

  1. Wacht tot vrijdag

Veel providers maken een deel van hun aanbiedingen in de week van Black Friday al bekend, maar wachten met de grote deals tot Black Friday zelf. Ook kunnen sommige providers nog stunten op Cyber Monday (30 november).

  1. Vergelijk het volledige aanbod

Op veel abonnementen zal een korting worden gegeven. Op de één een hogere korting dan op de andere. Belangrijk is dat je daarvoor goed het gehele aanbod bekijkt. Wij zoeken dit graag helemaal gratis voor je uit!

Voor een nieuw internet, tv en bellen abonnement kun je ook tijdens Black Friday gebruik maken van onze gratis online vergelijker. Na de vergelijking komen wij zo snel mogelijk met je in contact om je te voorzien van de scherpste Black Friday deals. Hiervoor hoef je niks te doen! Wij voeren al het uitzoekwerk voor je uit, zodat jij optimaal kan profiteren. Dit geldt overigens ook voor alle sim-only abonnementen.