Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie.
Sluit

Klanten erg tevreden over Tele2

Onderzoeksbureau Telecompaper meet maandelijks de zogenaamde Word-of-Mouth-scores (WoM) van onder andere triple play-aanbieders. Deze score geeft aan hoeveel procent van de huidige klanten de provider zou aanbevelen aan anderen. De WoM-score topper van 2015 is op dit moment Tele2: in de derde week van 2015 raadde slechts éénderde van de klanten Tele2 als provider aan, tegen bijna tweederde nu. 

Telfort, KPN en Ziggo scoren goed

Ook Telfort, KPN en Ziggo doen het goed. Van deze drie providers scoorde Telfort tijdens de laatste meting het allerhoogst: maar liefst 63 procent van hun klanten raadt Telfort bij anderen aan als triple play-aanbieder.

Online.nl zakt steeds verder weg

Bij Online.nl gaan de zaken minder voor de wind. Zij zakken steeds verder weg met hun WoM-score. Slechts 25 procent van hun klanten raadt anderen aan om over te stappen naar deze provider. Bij de voormalige provider UPC waren de klanten ook niet dolenthousiast en hun WoM-score lag dan ook altijd minimaal tien punten onder die van Ziggo. Nu alle UPC-klanten na de fusie zijn ondergebracht bij Ziggo, zal hun score vermoedelijk ook gaan dalen. In juni doet Telecompaper een nieuwe WoM-meting en dan zal duidelijk worden wat het effect is van het samenvoegen van de klantenbestanden van Ziggo en UPC.

Bron: Telecompaper.com- 22 mei 2015

Ga terug naar de internet, tv en bellen homepage
Ga terug naar de Consumind homepage

 

Afbeelding: klanttevredenheid triple play-klanten van Gonzalo Aragon / Shutterstock.com