Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie.
Sluit

Internet- en tv-abonnementen per 1 juli tot wel €60,- duurder

We lieten het eerder al weten, 6 van de 7 grote providers in Nederland gaan vanaf 1 juli hun tarieven voor de alles-in-1 abonnementen flink verhogen. Met uitschieters van wel €60,- is dit een van de hoogste stijgingen van de afgelopen jaren en dat terwijl steeds meer mensen gebruik maken van deze alles-in-1 dienst bij providers.

Niet de eerste keer dat prijzen zo stijgen

In 2016 zijn er al eerder tariefstijgingen geweest bij de grootste providers in Nederland. Zij zijn verplicht om hun klanten hierover minimaal een maand van tevoren te informeren. Klanten hebben in sommige gevallen het recht om niet akkoord te gaan met de prijsstijging en zonder opgaaf van reden het contract op te zeggen.

Vergelijk nu je provider >

Waarom stijgen de prijzen?

Overal, snel internet is in Nederland steeds vaker gewenst. De belangrijkste reden voor de prijsstijging is dan ook dat providers willen investeren in de netwerken om de internetsnelheid en beschikbaarheid te verhogen.  De prijsverhoging is dan ook niet zomaar en de meeste klanten krijgen er iets voor terug. Klanten die hier niet van meegenieten, krijgen over het algemeen een compensatie in de vorm van een korting. Niet alleen de internetsnelheid wordt verbeterd maar ook het zenderaanbod zal bij een aantal providers veranderen. Hier komen wel nieuwe zenders voor terug.

Vergelijk via Consumind en hou de laagste prijs 

Wil jij ook de voordeligste en laagste prijs voor het Alles-in-1 pakket? Via Consumind vergelijk je gemakkelijk en snel alle providers en abonnementen. Zo weet je zeker dat je nooit te veel betaalt! 

Vergelijk nu je provider >