Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie.
Sluit

Grotere huishoudens vaak triple play abonnement

Triple Play, een dienst bestaande uit internet, tv en bellen via de vaste lijn, wordt vaak gezien bij grotere huishoudens die gemiddeld uit 2,6 gezinsleden bestaan. Het gemiddelde Nederlandse huishoudens bestaat uit 2,2 gezinsleden. Veertig procent van de triple play abonnementen is aangesloten in een huishouden met meer dan 3 personen.

De maandelijkse kosten blijven de belangrijkste reden voor consumenten om te kiezen voor een triple play pakket waar internet, televisie en bellen. Toch gaan de redenen zoals het aantal zenders of snelheid van internet de bovenhand voeren. Vaste telefonie wordt steeds minder belangrijk maar zit standaard in het pakket en is dan ook vaak een gratis aanvulling.

Waarom zou je Triple Play kiezen?

Naast het grote voordeel dat je je internet, televisie en bellen op één factuur bij één provider hebt lopen in plaats van bij drie verschillende zijn er natuurlijk nog meer voordelen aan Triple Play verbonden. Je krijgt vaak hoge kortingen wanneer je al deze producten afneemt bij één provider. Tegenwoordig is het zelfs zo dat als je een mobiel abonnement hebt bij dezelfde provider, je deze kan koppelen aan je Triple Play pakket. Hierdoor kun je extra kortingen ontvangen op je mobiele abonnement of ontvang je extra MB’s, belminuten of zenderpakketten voor de TV. Zo bespaar je extra veel op je maandelijkse vaste lasten voor de diensten in je huis.

Acties en aanbiedingen voor Triple Play

Elke maand heeft Consumind een speciale top drie van aanbiedingen voor haar klanten. Dit aanbod wisselt elke maand met telkens andere kortingen, cashbacks, extra voordeel en/of gratis zenderpakketten. Klik hier om naar de aanbiedingen te gaan. Wil jij alle Triple Play pakketten bekijken die beschikbaar zijn op jouw adres? Klik dan hier