Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie.
Sluit

Bel voordelig vanuit uw vakantiebestemming naar het thuisfront!

Belt u wel eens naar het buitenland of in de vakanties vanuit het buitenland? Vanwege de hoge internationale tarieven zijn dit vaak dure gesprekken. Met de RingCredible app voor smartphones, tablets en laptops kunt u voordelig internationaal bellen via WiFi en maakt het niet uit waar ter wereld u vandaan belt. Belt u met de app bijvoorbeeld vanuit uw vakantieadres in Egypte naar een mobiel nummer van de thuisblijvers in Nederland, dan betaalt u maar € 0,07 per minuut. Via Skype kost dit al € 0,26 per minuut en met uw provider (bv. KPN of T-Mobile) betaalt u dan gemiddeld € 2,39 per minuut. Geen ongewenste verrassingen meer bij thuiskomst! Ook vanuit Nederland naar het buitenland belt u extreem goedkoop naar mobiele en vaste nummers, zoals naar de VS en China voor € 0,01 per minuut.

Diegene die u belt hoeft niet, in tegenstelling tot bijvoorbeeld Skype of Viber, RingCredible te installeren. Daarnaast wordt uw eigen telefoonnummer getoond en is het niet te zien dat u met een app belt. RingCredible is ook de oplossing als u of uw kinderen regelmatig buiten de belbundel bellen doordat het een zeer goedkope, transparante prepaid formule is.

Download hier gratis de RingCredible App en bel de eerste 15 minuten gratis!

Actie voor Consumind klanten
Profiteer van 50% extra beltegoed bij een opwaardering van minimaal € 10 voor 15 juni 2013! Stuur na het opwaarderen een mail naar consumind@ringcredible.com onder vermelding van uw mobiele nummer en het extra beltegoed wordt aan uw krediet toegevoegd.

Ga terug naar de internet, tv en telefonie homepage
Ga terug naar de Consumind homepage