Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie.
Sluit

Gids vraag & antwoord

Het kan zijn dat je na het bekijken van de website toch nog vragen hebt. Kijk dan eens in ons overzicht met veel gestelde vragen. Dan kan niemand je meer iets wijsmaken! Staat jouw vraag er niet bij? Bel ons dan gerust  op 030 7009 727 of gebruik het contactformulier. Wij helpen u graag!

Consumind
Wil je weten wat voor een bedrijf Consumind is, wat je kunt verwachten van ons en wat wij van jou verwachten? Dat vinden wij logisch en verstandig en daarom hebben we hier vragen en antwoorden over Consumind.

Internet
Enig idee wat het verschil is tussen MB’s en Mb/s? Of wat een splitter is? Je vindt hier het antwoord op al uw vragen over internet.

Vaste telefonie
Hier hebben we de meest gestelde vragen over vaste telefonie voor je verzameld.

Digitale televisie
Wat wil je weten over digitale televisie? Hoe het werkt, of wat de voor- en nadelen zijn? Je vindt hier de meest gestelde vragen, met een duidelijk antwoord!
 
Overstappen
Als je wilt overstappen, moet je wel het één en andere regelen, bijvoorbeeld om te voorkomen dat je dubbele kosten krijgt. Lees er hier alles over.

De nota
Alle gebruikte termen op jouw nota leggen we hier uit. Je kunt hier ook voorbeeldnota’s bekijken.

Verhuizen
Een verhuizing is één van de meest stressvolle momenten in een mensenleven. Daarom denken wij met je mee! Hier vindt je een overzicht van alles waarop je moet letten, zodat je in het nieuwe huis gelijk kunt internetten, bellen en televisie kijken.

Woordenlijst
Staan er termen op de nota die je niet begrijpt? Wij hebben een woordenlijst, waarin we lastige begrippen uitleggen.