Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie.
Sluit

Winnaar elektrische fiets: Mevrouw Branco uit Utrecht.

winnaar elektrische fiets 2021

Een fijne besparing en een elektrische fiets winnen, wie wil dat nou niet? Dit dacht ook mevrouw Branco uit Utrecht enige tijd geleden toen ze Consumind op Instagram tegen kwam. Voorheen had mevrouw Branco nog nooit gehoord van Consumind, maar toen ze onze advertentie zag was de interesse gelijk gewekt: energieadvies krijgen en tegelijk kans maken op het winnen van een elektrische fiets! Zodoende schreef mevrouw Branco zich bij Consumind in.

“Ik was eerlijk gezegd al vergeten dat ik kans maakte om iets te winnen. Ik was al blij dat ik ben geholpen aan een besparing op mijn vaste lasten. De prijs is een mooie extra!”.

Voorheen was mevrouw Branco klant van een grote, bekende (maar dure) energiemaatschappij. Haar huis is goed geïsoleerd en ze heeft bovendien zonnepanelen dus haar energiegebruik is niet heel hoog. Toch was ze benieuwd of ze kon besparen op haar energierekening. Nadat wij mevrouw Branco hebben geholpen met een overstap naar Energiedirect, bespaart ze nu ongeveer 50 procent op haar maandelijkse energiekosten!

“Ik vond het een prettige ervaring.”

Mevrouw Branco was erg tevreden toen ze werd geholpen door een zeer professionele, rustige en inhoudelijke benadering van onze adviseur. Het was erg vrijblijvend en inhoudelijk goed. Het zou zomaar kunnen dat we mevrouw Branco binnenkort weer advies mogen geven over haar andere vaste lasten, zoals verzekeringen of telecom.

“Het kan nooit kwaad om goed verzekerd te zijn!”

De elektrische fiets komt mevrouw Branco goed uit. Voorheen gebruikte ze de fiets vooral voor woon-werk verkeer. Haar dagelijkse ritje van 45 minuten is nu gereduceerd naar 25 minuten. Zo bespaart ze ook nog eens tijd! Prettige geregeld.