Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie.
Sluit

Samenwerking Consumind en Arval

In samenwerking met Arval, biedt Consumind je alle gemakken van een private lease auto. Zo hoef jij je geen zorgen meer te maken over de verzekering, wegenbelasting en het onderhoud van de auto én rij je een gloednieuwe auto voor een vast bedrag per maand. Je hoeft zelf geen grote investering te doen. Jij kiest de gewenste auto en wij regelen de rest voor je.

Bekijk aanbod

Arval Private Lease

Als dochteronderneming van BNP Paribas is Arval een gerenommeerd bedrijf, gespecialiseerd in autoleasing met een compleet dienstenpakket. Arval biedt zakelijke lease aan voor internationale ondernemingen, MKB en zelfstandige professionals maar ook private lease voor consumenten. Arval valt onder het Keurmerk Private Lease.

Arval heeft veel klanten en is daarmee de vierde leasemaatschappij van Nederland. Zij zorgen voor een gestroomlijnd proces, met korte communicatielijnen en transparantie. Zorgeloos een nieuwe autorijden op een manier die bij jou past, dat is leasen bij Arval.

Bekijk aanbod

Arval als partner van Consumind

Wij vonden dat wij onze klanten ook moesten helpen om het gemak van private lease te ervaren met een heel gunstig tarief! In de praktijk betekent dit dat als je een aanvraag voor een private leaseauto doet bij Consumind, wij ervoor zorgen dat jouw gegevens en aanvraag in behandeling worden genomen door Arval. Zij zullen contact met je opnemen om alle details met je door te nemen en het contract voor je op te maken. Dit contract is een contract tussen jou en Arval. Op het contract zijn alle voorwaarden van Arval van toepassing. Consumind dient hier alleen als tussenpersoon.

Zodra je de auto in ontvangst hebt mogen nemen, zal Arval verder zorg dragen over je verzekering, wegenbelasting en het onderhoud van de auto. Je betaalt dan ook een vast bedrag aan Arval en niet aan Consumind.

Private Lease via Consumind

Natuurlijk zorgen wij van Consumind ervoor dat je gehele private lease volledig voor je is geregeld. Zo hoef jij alleen nog maar op tijd te tanken met jouw energiezuinige lease auto van Arval. Bekijk hier het aanbod van alle Private Leaseauto’s. 

Bekijk aanbod