Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie.
Sluit

Rood staan nog steeds ontzettend duur

Bijna overal is merkbaar dat de rentepercentages laag zijn; de hypotheekrentes zijn laag en de spaarrentes zijn minimaal. Desondanks zijn de rentepercentages bij rood staan nog steeds erg hoog, blijkt uit een onderzoek van het Financiële Dagblad. Tijd om actie te ondernemen en zorgen dat u niet meer te veel betaalt!

Rente rood staan gelijk gebleven

Volgens het onderzoek zijn de rentepercentages bij rood staan de afgelopen 3 jaar gelijk gebleven. Dit betekent dat als u nu meer geld opneemt dan u op uw betaalrekening heeft staan, u daarover tussen de 9% en 14% rente betaalt! Dit zijn ontzettend hoge rentepercentages terwijl de tarieven voor kortlopende leningen juist verlaagd zijn door de Europese Centrale bank, om de economie te stimuleren. In plaatst van regelmatig rood te staan is het dus veelal voordeliger om een lening, bijvoorbeeld een persoonlijke lening, te hebben.

Voordeel behalen op uw lopende kredieten

Staat u vaker rood? Of heeft u een lening waarop u nu nog hoge rentes betaalt? Laat onze kredietspecialisten u helpen om hierop te besparen. Zij kunnen u helpen met de lening om te zetten, waardoor u minder rente betaalt en/of de lening eerder heeft afgelost.

Zijn uw vaste lasten dusdanig hoog dat u daardoor wel eens rood staat? Bekijk dan of u ook kunt besparen op uw energie-, telecom-, verzekering- en/of hypotheekkosten.

Ga terug naar de lenen homepage
Ga terug naar de Consumind Finance homepage

 

 

Afbeelding: rood staan nog steeds ontzettend duur van rood van Sanjagrujic/Shutterstock.com