Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie.
Sluit

Private lease toegenomen tot 100.000 contracten


In de afgelopen twee jaar is het aantal private lease-contracten fors toegenomen. Waar eerst nog maar 36.000 consumenten gebruikt maakte van private lease, zijn dit er na het tweede jaar al meer dan honderdduizend. Hiermee is de magische grens doorbroken en is het aantal contracten bijna verdrievoudigd. Ook stijgt het percentage van mensen die van plan zijn om een auto te leasen in plaats van de kopen.

Bekijk hier het aanbod voor private lease

Gemak en zekerheid belangrijkste redenen

De belangrijkste redenen voor het afsluiten van een private lease-contract blijft voor consumenten toch het gemak en de zekerheid die je hiermee krijgt. De leaseaanbieder regelt alle bijkomende zaken zoals belastingen en verzekeringen, waardoor jij je hier niet druk over hoeft te maken. Dat alles voor een bekende, vaste maandelijkse prijs. Zo heb je de zekerheid dat er geen bijkomende kosten zijn zoals voor onderhoud en reparatie. De meerderheid van de consumenten heeft geen idee wat autorijden in totaal kost. Private lease neemt deze zorgen en grotere risico’s weg voor de consument.

60% kiest voor Keurmerk Private Lease

Onder de consumenten die gebruik maken van een private lease-contract, kiest ruim 60% voor het Keurmerk Private Lease. Aanbieders kunnen hier aanspraak op maken wanneer zij voldoen aan bepaalde hoofdpunten zoals eerlijke voorwaarden en bescherming van een consument tegen te hoge financiële lasten. Kies je voor een private lease-contract bij een aanbieder die bij het Keurmerk Private Lease is aangesloten? Dan ben je verzekerd van een kloppend en juist contract.

Bekijk hier het aanbod voor private lease

Kies je voor een private lease zonder keurmerk? Dan zijn er vaak kleine lettertjes bij de contracten die je zelf moet bekijken. Daarom kiezen de meeste consumenten voor een private lease-contract met keurmerk. Inmiddels zijn dit vier van de vijf private lease-contracten.