Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie.
Sluit

Leningen en kredieten oversluiten steeds populairder

Het wordt steeds populairder om te besparen op lopende leningen en kredieten. Het is een manier waarmee je de maandlasten fors naar beneden kan brengen. Op sommige kredieten en leningen zit namelijk een rente van 14%! Door het oversluiten van je leningen en kredieten naar een andere bank of geldverstrekker, kun je de rente flink verlagen. Onze collega's van Consumind Finance Brenda & Mark kunnen je hier volledig bij helpen, waardoor jij mogelijk honderden euro's per jaar kunt besparen op je leningen en kredieten

Meer oversluitingen in 2016

In 2016 steeg het aantal oversluitingen met 29%. Aan het begin van het jaar is het besparen op de kredieten en leningen vooral populair. Consumenten komen net uit een duurdere periode met feestdagen en willen dan ook het nieuwe jaar goed beginnen met minder schulden en de goede voornemens om te besparen. Het gemiddelde leenbedrag bedroeg in 2016 ruim €26000,-. Ook in de zomermaanden juni en juli is een stijging te zien in de oversluitingen. Bijna de helft van de leningen die overgesloten zijn, waren van 50-plussers. 

Besparen op je lopende leningen en kredieten met Consumind Finance

Consumind Finance staat elke dag voor je klaar om te besparen op je lopende leningen en kredieten. Collega's Brenda en Mark nemen samen met jou de openstaande bedragen en de belangrijkste gegevens door om daarna aan de slag te gaan om een zo hoog mogelijke besparing voor je te realiseren. Zij kunnen dat doen aan de hand van het verkorten van de looptijd en/of het mogelijk velagen van de rente. Mocht je kunnen besparen, dan nemen ze direct contact met je op om alles voor je te regelen. Wil je direct besparen op je lopende leningen en kredieten? Bel dan naar 030 - 7009 728 of klik op onderstaande knop om je aan te melden. Een collega neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.