Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie.
Sluit

Week van het geld – Ellen heeft haar kinderen behoed voor haar schulden

Misschien heeft u de reclamespots gehoord: het is de week van het geld. Initiatiefnemer Wijzer in geldzaken wil tijdens deze week leerlingen van basisscholen leren omgaan met geld. Hierdoor wordt al vroeg de basis gelegd voor financiële redzaamheid in hun volwassen leven. Tijdens de week van het geld zetten wij het besparen op lopende kredieten in de schijnwerpers. Zo heeft Ellen via Consumind Finance afgelopen week ervoor gezorgd dat haar kinderen later niet in de problemen komen vanwege haar leningen.

Ellen heeft onze kredietspecialist Brenda Jelmorini laten kijken naar haar lopende leningen. Per maand moesten Ellen en haar partner € 1.048 betalen aan hun leningen. Echter betaalde ze over één lopende lening alleen de rente waardoor er altijd een schuld open zou blijven staan. Iets wat Ellen en haar partner liever niet wilde vanwege de toekomst van hun kinderen.

Brenda heeft ervoor gezorgd dat ze nu twee persoonlijke leningen heeft met lage rentepercentages, waarmee ze leningen die ze had kan afbetalen. Voor deze twee persoonlijke leningen betaalt ze maandelijks meer aflossing, maar is ze wel na 10 jaar volledig schulden vrij en bespaart ze in totaal € 68.177,-.  Wij zijn erg blij dat deze oplossing Ellen en haar gezin helpt.  Hieronder de reactie van Ellen:

Hallo Brenda,
 
Hartelijk dank voor al uw inzet en het goede nieuws.
 
Wij zijn verheugd en opgelucht met deze oplossing en uiteenzetting. Liever nu nog geen € 100,00 meer per maand betalen over 10 jaar dan oneindig in de schulden blijven zitten en € 68177,00 meer kwijt te zijn. Dit geeft ook lucht voor later naar mijn kinderen. Hiermee zadelen we hen niet met onze problemen op.

Ellen

Heeft u ook kredieten en wilt u kijken of u hiervoor minder kan betalen en/of eerder kan aflossen? Neem contact op met Consumind Finance. Onze kredietspecialisten kijken graag kosteloos voor u wat ze kunnen betekenen.

(wegens privacy noteren we alleen de voornaam van desbetreffende persoon)

Ga terug naar de lenen homepage
Ga terug naar Consumind Finance homepage

 

Afbeelding: Week van het geld – Ellen heeft haar kinderen behoed voor haar schulden van Africa Studio/Shutterstock.com