Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie.
Sluit

Warme truiendag, vrijdag 10 februari

Trek je lievelingstrui maar uit de kast want vrijdag 10 februari is het weer tijd voor de jaarlijkse Warme Truiendag. Heel Nederland wordt op deze dag opgeroepen om te besparen op energie. Dit terugkerende evenement is in het leven geroepen als symbool voor wat we samen zelf kunnen doen om de uitstoot van de broeikasgassen te verminderen. Ook bij Consumind zijn wij volop bezig om te besparen op de energiekosten.

Bespaar direct op de energiekosten

Wat kun je doen op Warme Truiendag?
Zet op je werk, in huis of op de plek waar je bent de thermostaat een graadje lager. Wanneer iedereen in Nederland dit doet, besparen we per graad zo’n 6% energie wat gelijk staat aan 6% CO2. Ook kun je de verwarming een paar graden lager zetten wanneer je bijvoorbeeld niet thuis bent. Hiermee bespaar je dus extra op deze dag.

Het hele jaar besparen op energie!
Zo’n Warme Truiendag is leuk, maar besparen op langer termijn is nog leuker voor het milieu en voor je portemonnee. Zet daarom telkens als je thermostaat wat lager wanneer je niet thuis bent. Sluit alle ramen en deuren en houdt de warme zoveel mogelijk binnen. Ook het plaatsen van tochtstrips en het sluiten van de gordijnen in de winter, helpt besparen op de energiekosten. Klik hier voor meer bespaar tips.

Niet alleen de aanpassingen in huis helpen besparen, maar ook het verlagen van je tarieven kunnen een flinke besparing opleveren. Zo kun je al honderden euro’s per jaar goedkoper uit zijn wanneer je overstapt naar een andere energieleverancier.

Consumind helpt je graag bij het besparen op de energiekosten. Meld je aan via onderstaande knop en bekijk direct of je kunt besparen. Mocht je vragen hebben of direct persoonlijk geholpen willen worden bij je besparen? Neem contact op met 030 - 7009 727. Prettig geregeld!

Bespaar direct op de energiekosten