Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie.
Sluit

Verschillen tussen contracten van wel €300,-

Van plan om een nieuw energiecontract af te sluiten, maar weet je nog niet helemaal welke looptijd en/of de vorm van het contract (vast of variabel) je gaat kiezen? Er zijn namelijk grote verschillen te vinden tussen de actuele duurste en goedkoopste energie contracten. Minder betalen voor energie is hierdoor snel en gemakkelijk voor je gerealiseerd!

Met een 3-jarig contract kun je op dit moment het meeste besparen met een overstap naar een andere energieleverancier. Consumenten met een5-jarig contract kunnen op dit moment minder besparen maar uit de verwachtingen blijkt dat de tarieven de aankomende maanden gaan stijgen. Wees daarom de stijging van de tarieven voor. In de tabel hieronder vindt je de verschillen per contract:

Heb je op dit moment een variabel contract? Dan adviseren we je om zo snel mogelijk een overstap te maken naar een vast contract. Hiermee kun je al snel meer dan €285,72 besparen! Variabele contracten mogen mee veranderen in met de stijging in de markt en dus ben je in de aankomende periode na de stijging van de tarieven nog meer kwijt aan energiekosten. Wil jij minder betalen voor energie? Stap dan vandaag nog over naar een vast contract met scherpe en voordelige tarieven die voor een langere periode vast staan.