Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie.
Sluit

Stijgende energiekosten ondanks dalende olieprijzen

Stijgende energiekosten ondanks dalende olieprijzen25-06-2012 Autobezitters kunnen opgelucht ademhalen: de olieprijzen, en dus de benzineprijzen, gaan omlaag. Dat meldt de NOS. Maar ondanks deze daling wordt de energierekening alleen maar hoger. Deskundigen verwachten dat de energiekosten ook de komende tijd blijven stijgen. Paul Koutstaal van het onderzoekerscentrum ECN vertelt in het item: “Doordat grondstoffen steeds schaarser worden, stijgen ze in prijs en wordt ook energie duurder. Daarnaast blijft de overheid beleid voeren om duurzame energie te stimuleren. Ze investeert bijvoorbeeld in nieuwe infrastructuur om de duurzame energie over te transporteren. De kosten hiervan berekent de overheid door in de energierekening van de huishoudens.”

Voorkom een hoge energierekening en vergelijk nu uw energieleverancier met 22 anderen. Zo kunt u een scherp tarief afsluiten. Vergelijk de aanbieders.

Klik hier om de video van de NOS te bekijken.

Meer interessante pagina's: Hoe werkt de energievergelijker? - Korting op uw autoverzekering? - De overstapservice - Overstappen van energieleverancier levert u geld op 

Ga terug naar de energie homepage
Ga terug naar de Consumind homepage

Afbeelding: energiekosten omhoog van V.schlichting/ Shutterstock.com