Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie.
Sluit

Afgelopen: Maak kans op het VROUW Vriendinnen Weekend!


Als u in de periode van 17 september tot 29 oktober via Consumind energieleveranciers vergelijkt maakt u kans op het VROUW Vriendinnen Weekend samen met drie vriendinnen of op één van de tien andere leuke prijzen.

Vriendinnen Weekend

Van 23 t/m 26 november vindt het VROUW Vriendinnen Weekend plaats in Center Parcs De Eemhof, georganiseerd door VROUW magazine en Center Parcs. Tijdens het weekend zijn er onder andere optredens van Nick & Simon, Glennis Grace en Martin Morero uit Gooische Vrouwen. Daarnaast zijn er diverse leuke workshops en lezingen te volgen. Consumind heeft één Center Parcs huisje te verloten waarbij u met drie vriendinnen tijdens het VROUW Vriendinnen Weekend volop plezier beleefd.

Naast het VROUW Vriendinnen Weekend verloot Consumind ook:
1 x een entreebewijs voor 2 personen bij Thermen Bussloo (t.w.v. € 63,-)
2 x cadeaubon van Zalando (t.w.v. € 50,-)
3 x tas van Moedergoed.nl (t.w.v. € 29,95)
4 x e-reader sleeve van Moedergoed.nl (t.w.v. € 22,95)

Klik hier voor meer informatie over de te winnen prijzen.

Wilt u kans maken op het VROUW Vriendinnen Weekend of één van de andere leuke prijzen? Wacht dan niet langer en vergelijk via Consumind energieleveranciers. De prijswinnaars worden bekend gemaakt in de nieuwsbrief. Klik hier om te vergelijken en/ of over te stappen.
 

Meer interessante pagina's: Energie: hoe kunt u er minder voor betalen? - Fabels over het vergelijken van energie op een rij - Energie vergelijken doet u eenvoudig via Consumind - Energietarieven: vastzetten of niet? 

Ga terug naar de energie homepage
Ga terug naar de Consumind homepage