Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie.
Sluit

Energiebedrijf Delta verlaagt variabel tarief

Energiebedrijf Delta verlaagt variabel tariefDe marktleider in Zeeland, delta verlaagt per 1 juli aanstaande de variabele tarieven voor de levering van gas. Klanten die een contract met variabele tarieven hebben, zijn daardoor 24 euro per jaar goedkoper uit.

Toch is het verstandig om goed te kijken of het variabele tarief wel voordelig is voor u, want de tarieven die voor één tot drie jaar vast staan, zijn per 1 juli nóg lager dan de variabele tarieven. Met deze looptijd kunt u 41 euro per jaar besparen.

Delta doet alle klanten waarvan het contract binnenkort afloopt een nieuw aanbod, met kortingen voor degenen die kiezen voor een vast contract. Dit geldt overigens alleen voor de tarieven van gas; die van elektriciteit veranderen niet.

Vergelijk energietarieven via Consumind voordat u een nieuw contract aangaat

Als u toe bent aan een nieuw contract, vergelijk de tarieven van de verschillende aanbieders dan eerst, om te kijken bij wie u het voordeligste uit bent. Op dit moment geldt voor de meeste aanbieders dat de vaste tarieven zo scherp geprijsd zijn, dat ze voordeliger zijn dan de variabele tarieven!

Bespaar zelf op uw energierekening

Los van de tarieven die uw leverancier rekent, heeft u zelf ook een flinke invloed op uw energierekening. Bekijk onze bespaartips, om te kijken wat u zelf kunt doen om uw rekening te verlagen.

Bron: PZC.nl- 13 mei 2015

Meer interessante pagina's: Een goedkope energie aanbieding via Consumind - Meer consumenten stappen over van energieleverancier - Cadeaus energiemaatschappijen wassen neus  - Overstappen van energieleverancier levert u geld op!

Ga terug naar de energie homepage
Ga terug naar de Consumind homepage

 

Afbeelding: Energiebedrijf Delta verlaagt variabel tarief van Kaprik/ Shutterstock.com