Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie.
Sluit

Gids tarieven & berekenen

Vergelijken
Wil je weten of je voor de juiste energieleverancier hebt gekozen? Heb je het gevoel dat je teveel betaalt of ben je op zoek naar een energieleverancier voor een nieuwe woning? Er zijn genoeg redenen om een vergelijking te doen, bekijk het en vergelijk hier

Bespaartips
Je kunt besparen door een scherper contract af te sluiten én door zuiniger met energie om te gaan. Bekijk onze bespaartips voor handige, snel te realiseren tips.

Checklist overstappen
Overstappen naar een andere energieleverancier is eigenlijk heel eenvoudig. Bekijk de checklist overstappen om te zien welke stappen je moet ondernemen en wat je kunt verwachten bij een overstap.

Checklist verhuizen
Ben je van plan om te verhuizen en wil je weten welke stappen je moet ondernemen om ook de verhuizing van de energie in goede banen te leiden? Bekijk dan de handige checklist verhuizen zodat je zeker weet dat je niets vergeet.

Checklist verbruik
Enig idee wat de verbruikskosten van een wasmachine zijn? Bekijk hier het verbruik en de kosten van 18 apparaten, zodat je weet welke apparaten de energieslurpers van jouw huishouden zijn.