Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie.
Sluit

Gids nu overstappen

Overstappen
Gekeken, vergeleken en een keuze gemaakt? Via Consumind kun je overstappen naar de door ons geselecteerde energieleveranciers. Vraag hier jouw overstap aan. Vergelijk meer dan 23 energieleveranciers met elkaar en bespaar op je maandelijke energiekosten. 

Verloop van een overstap
Ben je net overgestapt of wil je graag overstappen, maar weet je niet hoe dat gaat?  Wij vertellen je stap voor stap hoe het proces verloopt, wat er van je verwacht wordt en wat de leverancier voor jou doet.

Spoedaanvraag
Heb je een brief ontvangen van de netbeheerder met het bericht dat je met spoed een nieuwe energieleverancier moet zoeken? Lees dan hier wat je moet doen en wat je kunt verwachten bij een spoedaanvraag.

Opzegvergoeding
Heb je nog een lopend contract, maar wil je toch alvast overstappen? De energieleverancier kan dan een opzegvergoeding vragen. Bekijk de hoogtes van de opzegvergoedingen.

Verhuizing
Bij een verhuizing heb je twee keuzes: overstappen van energieleverancier of je energiecontract meenemen naar de nieuwe woning. Lees er hier alles over, dan weet je precies wat je moet doen om de verhuizing in goede banen te leiden.