Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie.
Sluit

Experts in energie vergelijken


Ja, we kunnen ons wel experts in energie vergelijken noemen, hier op de klantenservice van Consumind. Alles over de prijzen inclusief btw, exclusief en de voorwaarden van de energieleveranciers; we kunnen je de oren van je hoofd praten met al onze kennis.

 

Energie vergelijken via Consumind.nl

Iedere maand kijken wij op de sites van de energieleveranciers, om zo te bekijken welke prijzen ze aan nieuwe klanten bieden. Deze prijzen verzamelen wij en zetten in een gemakkelijk overzicht voor jou. Zo hoef jij niet al het ingewikkelde werk te doen. Je vult simpelweg je gegevens in, inclusief je energieverbruik. Vervolgens krijg je op basis van je verbruik gelijk te zien hoeveel je zou gaan betalen bij andere energieleveranciers. Zo kan je makkelijk een keuze voor een energieleverancier maken.

Energie vergelijken en advies

Liever eerst advies, voordat je een energieoverstap maakt? Dan staan onze financiële assistenten voor je klaar. Voor de service met overstapgarantie bieden wij specifieke energieleveranciers aan. Deze hebben wij geselecteerd op basis van klanttevredenheid, goede tarieven en service. We kijken welk contract het beste bij jouw situatie past. Heb je nog een lopend contract bij je huidige energieleverancier en is dit een particulier contract? Geen zorgen, ook dan kunnen we je helpen bij een overstap. We zorgen dan dat je een contract van een energieleverancier krijgt, waarbij geldt dat de opzegvergoeding van je oude leverancier aan je wordt terug betaald. Zo zorgen wij dat je overstap ook een zinvolle overstap is.

Niet overstappen kost je geld, vergelijken en overstappen dus!

Niet alleen uit onze eigen onderzoeken, maar ook diverse andere onderzoeken, blijkt dat niet overstappen geld kost. Als je nooit actie onderneemt om je energietarief opnieuw vast te zetten, dan kan je ervan uitgaan dat je de hoofdprijs betaalt. Na het aflopen van je energiecontract kom je namelijk automatisch in een ongunstiger variabel tarief terecht, ook wel slaaptarief genoemd. Tijd om dus te veranderen van slaper, naar actieve energievergelijker om een goede keuze te maken.

Maar ook als je weer een energiecontract hebt lopen met een vast energietarief, kan het zijn dat je beter bij een andere energieleverancier uit bent. Want wat destijds een goede keuze leek, kan nu een dure keuze zijn, vanwege gedaalde tarieven. Energie vergelijken is dus op meerdere momenten zinvol, niet alleen als je contract is afgelopen. Start de energie vergelijking en bekijk hoeveel je kan besparen.

Meer interessante pagina's: Eenvoudig energie vergelijk via Consumind - Vergelijken van energie; alle fabels op een rij - Energietarieven: vastzetten of niet? 

Ga terug naar energie homepage
Ga terug naar Consumind homepage

 

Afbeelding: experts in energie vergelijken van Burak Kebapci/ Pexels.com