Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie.
Sluit

Energie vergelijk

Vergelijk nu uw energie en bespaar tot € 350,-

Een energie vergelijk om te besparen op kosten

Een veelgenoemde reden om een energie vergelijk te starten is omdat er een hoge energierekening is binnengekomen.  En dat is heel begrijpelijk, want niemand vindt het leuk om veel te moeten betalen voor energie. Maar met meer dan dertig energieleveranciers met verschillende contracten is het een enorme klus om zelf een energie vergelijk te maken. Een fout is dan ook snel gemaakt. Gelukkig hebben wij al een energie vergelijk voor je gemaakt. Klik hier om naar het energie vergelijk te gaan. 

1
Inschrijven
2
Vergelijken
3
Besparen

Waaruit bestaan energiekosten?

Een energierekening bestaat uit verschillende onderdelen:

  • leveringstarief
  • vaste leveringskosten
  • btw
  • overheidsheffingen (energiebelasting en Opslag Duurzame Energie)
  • netbeheerskosten

De onderdelen leveringstarief en vaste leveringskosten worden bepaald door de energieleverancier, hierop kunnen ze dus onderling concurreren om jou te winnen als klant. De overige kosten worden bepaald door de overheid en netbeheerder en zijn dus, ongeacht bij welke leverancier je klant bent, gelijk.

In ons vergelijk worden al deze onderdelen meegenomen, zodat je een all- in prijs te zien krijgt. Klik hier om te zien hoe het energie vergelijk in elkaar zit.  Zo zie je wat de jaarkosten zijn bij de andere energieleveranciers en wat de daarbij horende maandkosten zijn. Het maken van een vergelijk wordt zo wel heel makkelijk.

Wat heb je nodig bij het maken van een energie vergelijk?

Als je gebruik maakt van ons energie vergelijk dan is het verstandig om je energieverbruik bij de hand te houden. Aan de hand van dit verbruik zie je namelijk in het vergelijk hoeveel de kosten zijn bij de energieleveranciers. In het vergelijk kun je kijken bij 1-, 2-, 3-, en 5-jarige energiecontracten. Zo maak je eenvoudig een keuze voor een nieuw energiecontract met looptijd naar wens.

Elk maand andere energietarieven

Energieleveranciers passen vrijwel iedere maand de wervingsenergietarieven aan. Heb je dus nu in het energie vergelijk een energieleverancier gevonden waarbij je lagere energiekosten krijgt? Dan is het verstandig om snel in actie te komen, voordat ze de tarieven aanpassen.

Heb je nog een lopend energiecontract? Dan helpen wij je graag met een overstap, waarbij eventuele opzegboetes aan je worden terug betaald. Klik hier om een energie vergelijk te starten. 

Laatste Nieuws

Geplaatst op

Dat de tarieven aan het stijgen zijn dat wisten we langzaam maar zeker al, maar de stijging is nu langzaam aan te zien. De elektriciteits- en ...

Geplaatst op

  Steeds meer mensen krijgen wereldwijd toegang tot stroom en er wordt steeds vaker gebruik gemaakt van groene energie. Toch lopen de...

Geplaatst op

  De wereldwijde energiemarkt beweegt constant. Maar wat zijn de gevolgen van trends, ontwikkelingen en diverse doelstellingen b...