Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie.
Sluit

Afgelopen: Win een elektrische fiets

In november mochten wij Mevrouw Angenent uit Almere blij maken met deze mooie elektrische fiets. Lees hier het verhaal van de prijswinnares. Wegens het succes van deze actie gaan wij daarom in 2018 weer een van deze prachtige elektrische fietsen verloten t.w.v. €1600,-. Lees hieronder hoe je mee kunt doen aan de actie. 

Benieuwd naar de winnaars van vorige acties? Bekijk hier alle winnaars en lees hun verhaal. 

Hoe kun je mee doen?

  1. Laat je gegevens achter via de 'maak kans op een elektrische fiets' actie op facebook;
  2. Klik op versturen en je gegevens worden bekend in onze database. Hiermee ga je automatisch akkoord met de voorwaarden die voor deze actie gelden;
  3. Je kunt hierna een telefoontje verwachten van een van onze energiespecialisten voor een vrijblijvend aanbod om te besparen op je energiekosten. 
  4. Onder alle overstappers wordt een elektrische fiets verloot.  

Wij verwerken uw gegevens volgende de Wet Bescherming Persoonsgegevens en in overeenstemming met onze privacy policy. Wil je na het insturen van je gegevens toch niet meer meedoen aan de actie en niet meer in onze database bekend zijn? Dan kun je dit aangeven door een mail te sturen naar klantenservice@consumind.nl o.v.v. uw postcode en huisnummer of via telefoonnummer 030 - 7009 727  Wij zullen dan direct je gegevens verwijderen. Uw aanspraak op de prijs zal dan wel komen te vervallen.