Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie.
Sluit

Afgelopen: Win een weekend Tesla rijden


Consumind heeft de tijdelijke actie voor haar klanten verlengd wegens grote belangstelling en interesse! Door hier aan mee te doen maak je kans op een weekend lang gratis Tesla rijden t.w.v. €500,- . Hieronder leggen we je uit hoe je mee kunt doen aan deze actie. Let op! Deze actie is geheel vrijblijvend en kosteloos. Je zit dus nergens aan vast na het versturen van je gegevens. 

  1. Laat je gegevens achter via de Tesla actie; 
     
  2. Klik op versturen en je gegevens worden bekend in onze database. Hiermee ga je automatisch akkoord met de voorwaarden die voor deze actie gelden;
     
  3. Je kunt hierna een telefoontje verwachten van een van onze energiespecialisten voor een vrijblijvend aanbod om te besparen op je energiekosten. Ga je in op het aanbod, dan maak je kans op een weekend lang Tesla rijden;
     
  4. Onder alle overstappers zal het gratis weekend Tesla rijden worden verloot in september 2018.

Wanneer je meedoet aan deze actie kun je er altijd vanuit gaan dat je gegevens veilig zijn. De verwerking van deze gegevens gaat volgende de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Daarnaast is onze database streng beveiligd en je gegevens zullen niet aan derde worden verstrekt. Wil je na het insturen van je gegevens toch niet meer meedoen aan de actie en niet meer in onze database bekend zijn? Dan kun je dit aangeven door een mail te sturen naar klantenservice@consumind.nl of via telefoonnummer 030 - 7009 727.
Wij zullen dan direct je gegevens verwijderen.  

Eerste prijswinnaar - een weekend lang gratis Tesla rijden

Inmiddels is de eerste winnaar van een weekend lang gratis Tesla rijden t.w.v. €500,- bekend gemaakt! Wij willen Mr. Appeldoorn uit Oud-Beijerland hartelijk feliciteren met het winnen van deze geweldige prijs! Meneer mag een weekend lang gebruik maken van een Tesla Model. Deze volledige elektrische auto brengt een nieuwe dimensie met zich mee. Geniet ervan! 

Wil jij ook kans maken op dit soort geweldige prijzen? Volg ons dan op Facebook of hou de actie-pagina van Consumind in de gaten. Prettig geregeld!