Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie.
Sluit

Nieuwe actie: Win een elektrische fiets

Voorgaande jaren mochten wij al klanten blij maken met deze mooie elektrische fiets. Lees hier het verhaal van één van de prijswinnaars. Wegens het succes van deze actie gaan wij daarom in 2020 weer een van deze prachtige elektrische fietsen verloten t.w.v. €1699,-. 

Benieuwd naar de winnaars van vorige acties? Bekijk hier alle winnaars en lees hun verhaal. 

  1. Alleen deelnemers die correcte persoonsgegevens invullen en in gaan op de aanbieding maken kans op een elektrische fiets.
  2. Je kunt een telefoontje verwachten van een van onze energiespecialisten voor een vrijblijvend aanbod om te besparen op je energiekosten. 
  3. Deelname aan deze actie is gratis en vrijblijvend.
  4. Deelname is eenmaal per adres mogelijk.
  5. Medewerkers van Consumind zijn uitgesloten van deelname.
  6. De te winnen prijs betreft een Cross E-cruiser met een winkeladviesprijs van €1.699 euro en is niet inwisselbaar voor contanten of andere goederen. Consumind is vrij om, om wat voor reden dan ook, een gelijkwaardig model elektrische fiets te leveren.
  7. Deelname aan deze actie is mogelijk vanaf 01-02-2020 tot en met 30-08-2020 en de trekking vindt plaats op 01-09-2020.
  8. Door deelname aan deze actie wordt u gratis klant van Consumind. U kunt door Consumind telefonisch benaderd worden voor meer informatie.

Wij verwerken gegevens volgens de Wet Bescherming Persoonsgegevens en in overeenstemming met onze privacy policy. Wil je na het insturen van je gegevens toch niet meer meedoen aan de actie en niet meer in onze database bekend zijn? Dan kun je dit aangeven door een mail te sturen naar klantenservice@consumind.nl o.v.v. je postcode en huisnummer of via telefoonnummer 030 - 7009 727Wij zullen dan direct je gegevens verwijderen. De aanspraak op de prijs zal dan wel komen te vervallen.