Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie.
Sluit

Korting op de shows van Yamato

Speciaal voor klanten van Consumind hebben we een mooie aanbieding kunnen regelen voor de shows van Yamato, the Drummers of Japan, in Amsterdam en Den Haag. Een avond Yamato staat garant voor een atletisch drumspektakel.

Al 20 jaar lang slagen de Japanse drummers er keer op keer in om jong en oud te boeien, verbazen en imponeren met hun geoliede samenwerking.

Als Consumind-klant krijgt u nu 25% korting (exclusief reserveringskosten) op kaarten voor de show ROJHOY – The Beat on the Road in Amsterdam (7, 8 en 9 mei) of Den Haag (25 april).  Klik voor tickets Amsterdam hier en maak gebruik van de prijssoort ‘YAM2013’of voor Den Haag hier . Deze actie loopt tot en met 9 mei of zolang de voorraad strekt.

Bekijk hier beelden van de show.

Actievoorwaarden Amsterdam: Deze actie is geldig voor de shows van Yamato in de Theater Fabriek Amsterdam (7, 8 en 9 mei 2013) en boekbaar t/m 9 mei 2013 . U kunt reserveren via de actielink of telefonisch via 0900-1353 (45cpm) o.v.v. ‘YAM2013’. De actie is geldig op alle rangen. Geen restitutie op gemaakte reserveringen en niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen. Deze aanbieding is exclusief reserveringskosten. Wijzigingen voorbehouden. Aanbieding is geldig op basis van beschikbaarheid. Op = Op.

Actievoorwaarden Den Haag: Deze actie is geldig voor de show van Yamato in het Lucent Danstheater in Den Haag (25 april). U kunt reserveren via de actielink of telefonisch via (070) 88 00 333  o.v.v. ‘Consumind’. De actie is geldig op alle rangen. Geen restitutie op gemaakte reserveringen en niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen. Deze aanbieding is exclusief reserveringskosten. Wijzigingen voorbehouden. Aanbieding is geldig op basis van beschikbaarheid. Op = Op.