Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie.
Sluit

Nederlanders zouden meer moeten overstappen

Nederlanders zouden meer moeten overstappenUit een onderzoek van Startpagina onder 11.000 Nederlanders komt naar voren dat ruim 90 procent van hen een vrij goed beeld heeft van hun maandelijkse inkomsten en uitgaven. Ruim tweederde van de ondervraagden geeft aan dat ze sparen en éénderde geeft aan dat ze wel zouden willen sparen, maar daar nu niet de mogelijkheid voor hebben.

Verdien geld met een overstap

Als er bezuinigd moet worden, dan doen de meeste mensen dat op uitjes, luxeartikelen of vakanties. Op de vaste lasten, zoals verzekeringen, energie en telefonie, bezuinigen maar weinig mensen. Veel ondervraagden geven aan dat ze het te tijdrovend vinden om aanbieders te vergelijken. En dat is jammer, want daar valt gemakkelijk geld te verdienen. Het kan lonen om over te stappen naar een andere verzekeraar, telefoonprovider of energieaanbieder.

Consumind biedt overstaphulp

Kijk daarom eens op onze website, om tarieven van verschillende aanbieders te vergelijken. Om de tijdsinvestering hoeft u het niet te laten, want wij kunnen u helpen met kiezen of zelfs de hele overstap voor u regelen!
Kijk voor de energietarieven hier, voor de triple play pakketen klikt u hier en een hypotheekadviesgesprek kunt u hier aanvragen.

Bron: Nu.nl- 18 mei 2015

Meer interessante pagina's: Meer consumenten stappen over van energieleverancier - Hulp bij de zoektocht naar een nieuwe energieleverancier - Checklist energieverbruik huishoudelijke apparaten - Fabels energie op een rij

Ga terug naar de energie homepage
Ga terug naar de Consumind homepage

Afbeelding: Nederlanders zouden meer moeten overstappen van Jaromir Urbanek/ Shutterstock.com