Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie.
Sluit

Wat is Consumind?

Onze dienstverlening bestaat simpelweg uit twee pijlers:

  • Het kosteloos aanbieden van een vergelijking van leveranciers;
  • Het kosteloos aanbieden van een makkelijke overstap naar leveranciers van diensten die een belangrijke uitgave vormen in je huishoudboekje. Hierbij kun je denken aan leveranciers van energie, internet, (digitale) televisie, vaste telefonie, mobiele telefonie, hypotheken of verzekeringen.

Op onze website kun je kosteloos meer dan dertig energieleveranciers vergelijken op prijs en service. Aan de hand van onze informatie en overzichten ben je uiteraard vrij om over te stappen naar de gewenste energieleverancier. Echter heeft Consumind ervoor gekozen om met een beperkt aantal energieleveranciers samen te werken. Deze energieleveranciers zijn geselecteerd op stabiele, scherpe en gezonde producten door de jaren heen. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat niet iedere energieleverancier de kwaliteit en stabiliteit biedt die wij jou wel willen bieden. Voor deze energieleveranciers verzorgen wij ook de complete overstap.

Alle informatie op onze website is objectief en niet gekleurd naar de aanbieders waarmee wij samenwerken voor onze overstapservice. Je kunt de tarieven zelf toetsen op de websites van de energieleveranciers. Voor meer informatie kun je onze dienstenwijzer raadplegen.