Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie.
Sluit

En de winnaar is....


De eerste weken van de actie; 'win een jaar gratis energie' zijn voorbij en dat betekent tijd voor de winnaars! In de aankomende weken, zal er elke week een jaar gratis energie worden verloot. Mocht je gewonnen hebben, dan zul je dit persoonlijk al gehoord hebben van ons. 

Ook kans maken op een jaar gratis energie? Meld je aan via de website, stap over en wie weet ben jij straks de gelukkige winnaar van een jaar gratis energie! 

 

Meld je aan en maak kans!

 

   Prijswinnaar week 1: Dhr. Antoni uit Utrecht

Ik kwam in contact met Consumind nadat ik op internet op zoek was geweest naar een manier om mijn energiekosten te verlagen. Ik ben al een keer overgestapt op eigen houtje, maar dit is toen niet goed bevallen. Het fijne van Consumind is dat zij bijna al het werk uit handen nemen en het goed regelen voor je. Ik was dan ook zeer tevreden over het gesprek dat ik met een medewerker van Consumind heb gehad. Alles werd zeer duidelijk uitgelegd, mijn vragen werden netjes behandeld en ik hoefde hier zelf bijna niets voor te doen. Prettig geregeld dus!
 
Ik vond het dan ook super vet toen ik hoorde dat ik een jaar gratis energie had gewonnen. Na een domper met de blokverwarming, waar ik €1200 voor moest bijbetalen omdat de meters niet goed afgesteld waren, was dit een aangename verrassing! Wat ik ga doen met de besparing die deze prijs oplevert weet ik nog niet. Wat ik wel weet, is dat ik zeker vaker gebruik ga maken van Consumind. Zo zal ik eerdaags benaderd worden om te kijken of ik kan besparen op mijn verzekeringen."

   

   Prijswinnaar week 2: Dhr. van der Vuurst uit Baarn

" We zaten al jaren bij Nuon toen we Consumind tegen kwamen. Via internet hebben we een formulier ingevuld en eigenlijk werden we gelijk na een paar dagen teruggebeld. Op dat moment kwam het niet uit, dus de jongeman die ons hielp belde netjes terug op het afgesproken tijdstip. Doordat we ooit wel eens met een overstap enorm veel gedoe hebben gehad, waren we eigenlijk een beetje huiverig om nu weer over te stappen. Toch was de uitleg zo duidelijk en de service goed dat we toch maar de gok hebben gewaagd.
 
En achteraf gezien viel alles reuze mee, alles was prettig geregeld! We konden het dan ook niet geloven dat we de prijs hadden gewonnen. Met het internet weet je het maar nooit tegenwoordig. Graag zouden we van het geld misschien nog een keertje op vakantie willen gaan. In de toekomst gaan we nog een keer gebruik maken van Consumind. Wellicht voor de verzekeringen of de hypotheek. "
 
 
 

   Prijswinnaar week 3: Dhr. Kos uit Dirkshorn

Wij kwamen Consumind toevallig tegen op internet. We zijn al een paar keer overgestapt, van Greenchoice naar Eon en daarna weer naar Essent. Toch was het allemaal aan de prijzige kant. Nadat we ons aangemeld hadden op de website van Consumind, werden we gebeld door een vriendelijke medewerker die ons geholpen heeft met een overstap naar Energiedirect. Dit is allemaal prima geregeld en we zijn hier dan ook zeer te spreken over!. 
 
We wisten dan ook niet wat we hoorde toen we gebeld werden omdat we een jaar gratis energie hadden gewonnen! We konden het dan ook nog niet echt bevatten tot dat Consumind voor onze deur stond! Een tijdje terug hebben we een campertje gekocht die we willen opknappen om weer mee rond te touren door Europa. Deze prijs komt dan ook perfect van pas! Wellicht dat we dan ook gebruik gaan maken van Consumind voor onze verzekering maar onze omgeving gaan we zeker inlichten over deze financiële assistent. "   
 

Prijswinnaar week 4: Mevr. Bunschoten - Bus uit Montfoort

“Via Google zocht ik een mogelijkheid om energie te vergelijken, daardoor kwam ik op Consumind.nl terecht. Vervolgens zijn we een paar dagen later gebeld door een vriendelijke medewerker, die ons heeft geholpen met de overstap. We zijn lange tijd trouwe klant van Eneco geweest.  Een eerdere poging om over te stappen hebben we laten terugdraaien, omdat we er niets over hoorde. Dat voelde niet goed. Deze keer is het wel goed geregeld, we worden steeds goed op de hoogte gesteld, zodat we weten waar we aan toe zijn.  

Naast dat we nu veel gaan besparen per maand, komt een jaar gratis energie heel goed uit. Mijn man gaat komend jaar met pensioen, maar de vraag is natuurlijk hoeveel pensioen hij nog krijgt. Dus alles wat er extra binnenkomt proberen we opzij te zetten en we proberen overal op te besparen. Daarvoor blijven we van Consumind in de toekomst gebruikmaken. Het zou leuk zijn als we het geld kunnen gebruiken om op vakantie te gaan, maar de vaste lasten betalen gaat natuurlijk voor.”
 

Prijswinnaar week 5: Prijs niet geaccepteerd. 

Prijswinnaar week 6: Mevr. Maraha uit Enschede

“Ik was via internet aan het zoeken naar een vergelijker voor energie-aanbieders toen ik Consumind tegen kwam. Dit was de eerste keer dat ik ging overstappen, dus het was best een uitzoek werk. Ik heb mijzelf aangemeld en ben gebleld voor een zeer vriendelijke medewerker. Hij heeft mij alles perfect uitgelegd. Ik vond het prettig om hierover met iemand te spreken via de telefoon die er echt verstand van heeft. De overstapservice beviel me dan ook erg goed! 

Ik kon het niet geloven dat ik een jaar gratis energie had gewonnen en nu eigenlijk nog steeds een beetje niet. Ik win namelijk nooit iets! Toen ik de cheque thuis gestuurd kreeg omdat het niet mogelijk was om deze in ontvangst te nemen, drong het wel even tot me door! Het bedrag krijg ik rond de kerstdagen en komt dus perfect uit in deze dure maand. Wellicht dat ik voor andere producten ook gebruik ga maken van Consumind.”
 


Prijswinnaar week 7: Mevr. Ploeg uit Veenendaal

“We waren klant bij Eneco, maar dit beviel niet. Afspraken werden niet nagekomen, de Toon werkte niet en de service was niet optimaal. Toen ik contact had met Energiedirect, verwezen ze ons door naar Consumind. Consumind kon alles voor ons regelen en zorgen dat we terugkonden naar Energiedirect. Zo zijn wij bij Consumind terecht gekomen. We zijn via de website overgestapt. Dit is prima bevallen. Alles werd duidelijk uitgelegd en was overzichtelijk. 

Toen we gebeld werden, dacht ik eerst dat het een grapje was. We wisten namelijk niet dat we iets konden winnen of dat er zo een actie liep. Het was dus een leuke verrassing toen we het hoorden. Wat we er mee gaan doen? Misschien gebruiken voor een wintersport of een nieuwe auto. Het gaat in ieder geval goed gebruikt worden zo aan het eind van het jaar! In de toekomst gaan we zeker gebruik maken van Consumind voor de andere producten. ”
 


Prijswinnaar week 8: Dhr. Harmsen uit Breda

“We  kwamen Consumind tegen via Google toen we aan het zoeken waren naar een energievergelijker. De website was duidelijk,  overzichtelijk en kwam goed uit de bus bij Google. We waren al een keer overgestapt van Essent naar Nuon, maar dit is slecht bevallen en dus zijn we na een maand weer weggegaan. Op de website hebben we eerste zelf gekeken, maar daarna hebben we toch een adviseur aan de telefoon gehad. Dit was prettig omdat we goed geïnformeerd werden en alles geregeld werd. 
 
Toen we het hoorden dat we gewonnen hadden, konden we het niet geloven. We winnen normaal nooit iets en dachten dat het een grap was. We zijn er heel blij mee, vooral nu de kleine er is. Het scheelt volgend jaar toch weer een hoop geld! We hebben net een nieuw huis en een baby, dus we gaan het geld gebruiken om te sparen. Consumind is goed bevallen, dus we gaan er zeker nog een keer gebruik van maken. ”


Prijswinnaar week 9: Dhr. en Mevr. Bom uit Wateringen

“Via Google kwamen we op de website van Consumind. We zaten eerst bij Essent en zijn hier altijd al klant geweest. Overstappen was dus nieuw voor ons. We hebben ons toen ingeschreven bij Consumind. Vervolgens werden we gebeld door een financiële assistent. De uitleg was duidelijk en goed en de overstapservice is perfect bevallen. Deze goede ervaring heeft er voor gezorgd dat we toch maar zijn overgestapt.
 
We konden het niet geloven dat we de prijs hadden gewonnen. Zoals veel mensen ook wel zullen zeggen; wij winnen nooit wat! Met een gezin van 4 is dit een behoorlijke besparing, die we goed kunnen gebruiken voor een vakantie volgend jaar. We zijn al benaderd voor onze hypotheek door een van de mensen van Consumind. Hopelijk kan Consumind meer voor ons betekenen op het gebied van besparen op de vaste lasten.  ”


Prijswinnaar week 10: Prijs niet geaccepteerd.