Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie.
Sluit

Wat is Consumind?

Consumind

Consumind is een idee en een initiatief van MTVTD BV. Onze dienstverlening bestaat uit twee pijlers:

  • Het aanbieden van een vergelijking van leveranciers
  • Het aanbieden van een makkelijke overstap naar leveranciers van diensten die een belangrijke uitgave vormen in het huishoudboekje. Hierbij kun je denken aan leveranciers van energie, internet, (digitale) televisie, vaste telefonie, mobiele telefonie, hypotheken of verzekeringen.

Op onze website kun je kosteloos alle leveranciers vergelijken op prijs en service. Daarnaast bieden wij een overstapservice aan voor een beperkt aantal leveranciers. We werken bewust niet samen met álle leveranciers. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat niet iedere leverancier de kwaliteit en stabiliteit biedt die wij je wel willen bieden. Tarieven veranderen vaak, voorwaarden veranderen soms, dus wij zoeken naar partijen met stabiele, scherpe en gezonde producten door de jaren heen. De partijen met wie wij werken, zijn vermeld in de dienstenwijzer. Benieuwd naar hoe wij te werk gaan? Dat lees je hier.

Onstaan van Consumind

Directeurs Jeroen Vissers en Krijno verbruggen leerde elkaar kennen bij een bedrijf waar ze beide werkte als freelancer. Krijno was in die tijd heel erg bezig met zijn huishoudboekje. Jeroen niet. Jeroen vond het zelf altijd verschikkelijk om daar mee bezig te zijn. Op een dag heeft Jeroen zijn energienota aan Krijno gegeven, die als advies gaf om over te stappen. Met die overstap heeft Jeroen honderden euro's weten te besparen.

Dat was het moment dat Jeroen en Krijno dachten: hier zit meer in, er zullen vast meer Nederlanders zijn met dit probleem. Door de onzekerheid, onduidelijkheid en desinteresse over veel vaste lasten laten mensen veel geld liggen. Geld waarvan ze leuke dingen kunnen doen. 

In de wirwar van aanbiedingen voor energie, verzekeringen, telecom en hypotheekadviezen is het lastig om de beste keuze te maken. Omdat blijk dat de scherpste prijs niet altijd betekent dat dat ook de beste keuze is, is het doel om mensen te helpen de juiste keuze te maken. De beste keuze die bij de situatie van de consument past en daarvoor ook een juiste prijs betalen. Op deze waarden is Consumind dan ook gebaseerd: Consumenten eerlijk advies geven over de beste keuze voor hun vaste lasten.